Вентилација

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ЦЕНТРИФУГАЛЕН ВЕНТИЛАТОР SIVAR HP 0.5
Центрифугален вентилатор Производител: Sivar Моќност: 0,5 HP, 0.37 kW Всисен отвор: ф200 мм Потисен отвор, внатрешно: 205x245 мм Потисен отвор, надворешно: 255x295 мм Проток: 2500 m3/h Напон: 230 V Низок, среден притисок Висок квалитет ..
12,854ден
ЦЕНТРИФУГАЛЕН ВЕНТИЛАТОР SIVAR HP 1
Центрифугален вентилатор Производител: Sivar Моќност: 1 HP, 0.75 kW Всисен отвор: ф250 мм Потисен отвор, внатрешно: 225x345 мм Потисен отвор, надворешно: 275x395 мм Проток: 5000 m3/h Напон: 230 V Низок, среден притисок Висок квалитет К..
15,867ден
ЦЕНТРИФУГАЛЕН ВЕНТИЛАТОР SIVAR HP 1.5
Центрифугален вентилатор Производител: Sivar Моќност: 1.5 HP, 1.1 kW Всисен отвор: ф250 мм Потисен отвор, внатрешно: 255x345 мм Потисен отвор, надворешно: 305x395 мм Проток: 6000 m3/h Напон: 230 V Низок, среден притисок Висок квалитет ..
20,480ден
ЦЕНТРИФУГАЛЕН ВЕНТИЛАТОР SIVAR HP 2
Центрифугален вентилатор Производител: Sivar Моќност: 2 HP, 1.5 kW Всисен отвор: ф300 мм Потисен отвор, внатрешно: 275x405 мм Потисен отвор, надворешно: 325x455 мм Проток: 8000 m3/h Напон: 230 V Низок, среден притисок Висок квалитет Ку..
28,352ден
ЦЕНТРИФУГАЛЕН ВЕНТИЛАТОР SIVAR HP 3
Центрифугален вентилатор Производител: Sivar Моќност: 3 HP, 2.2 kW Всисен отвор: ф300 мм Потисен отвор, внатрешно: 275x405 мм Потисен отвор, надворешно: 325x455 мм Проток: 9000 m3/h Напон: 230 V Низок, среден притисок Висок квалитет Ку..
37,761ден
АЛУМИНИУМСКО ЦРЕВО ЗА ВЕНТИЛАЦИЈА
Алуминиумско црево за изолација   Димензија Цена без ддв Цена со ддв ф127 68 80 ф152 76 90 ф203 85 100 ф254..
80ден
АЛУМИНИУМСКО ЦРЕВО ЗА ВЕНТИЛАЦИЈА СО ИЗОЛАЦИЈА
Алуминиумско црево за вентилација со изолација   Димензија Цена без ддв Цена со ддв ф127 186 220 ф152 195 230 ф180 246 290 ..
220ден
БРЗИНСКИ РЕГУЛАТОР AK-51
Брзински регулатор AK-51 за моќност на вентилатор до 750W ..
4,100ден
БРЗИНСКИ РЕГУЛАТОР SIVAR AK-20
Брзински регулатор SIVAR AK-20 за моќност на вентилатор до 245W ..
2,706ден
БРЗИНСКИ РЕГУЛАТОР SIVAR AK-50
Брзински регулатор SIVAR AK-50 за моќност на вентилатор до 750W ..
4,305ден
БРЗИНСКИ РЕГУЛАТОР SIVAR PB 2V
Брзински регулатор SIVAR PB 2V со прекинувач за 2 брзини ..
1,199ден
АГЛИ ЗА КАНАЛИ
Агли за канали   Ознака Цена без ддв Цена со ддв С20 9 11 С20 заоблен 9 11 С30 14 16   ..
11ден
ПРОФИЛ ЗА ИЗРАБОТКА НА КУТИЈА ЗА ВЕНТИЛАТОРИ СБ-20
ПРОФИЛ ЗА ИЗРАБОТКА НА КУТИЈА ЗА ВЕНТИЛАТОРИ СБ-20 ..
65ден
ПРОФИЛ ЗА ИЗРАБОТКА НА КУТИЈА ЗА ВЕНТИЛАТОРИ СБ-30
ПРОФИЛ ЗА ИЗРАБОТКА НА КУТИЈА ЗА ВЕНТИЛАТОРИ СБ-30 ..
85ден
СТЕГА СО НАВРТКА ЗА КАНАЛИ
СТЕГА СО НАВРТКА ЗА КАНАЛИ ..
15ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012