DeWALT

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
DeWALT D25013K
КОМБИНИРАН ЧЕКАН 650 W, 2.3 kg   моќност:650 W
 бр. на вртежи: 0-1550 врт/мин.
 бр.на удари: 0-4550 удари/мин. 
ударна енергија: 1,8 J
 прифат: SDS Plus
 најг. капацитет дупчење во бетон 20 мм странична рачка куфер ..
9,999ден
DeWALT DC740
АКУМУЛАТОРСКА ДУПЧАЛКА/ОДВРТУВАЧ 12 V 2,0 Ah батерија: 12 V 2,0 моќност: 180 W број на вртежи 0-350/1200/мин. вртежен момент: 26 Nm брзостезна глава: 1-10 мм ..
12,999ден
DeWALT DCD710
АКУМУЛАТОРСКА ДУПЧАЛКА/ОДВРТУВАЧ 10,8 V батерија: 10,8 V 2,0 Ah XR Li-lon моќност: 180 W број на вртежи 0-400/1500/мин. вртежен момент: 24 Nm брзостезна глава: 1,5-10 мм 2 батерии брз 40 мин. полнач, куфер ..
10,500ден
DeWALT DCD734
AKУ XR ДУПЧАЛКА/ОДВРТУВАЧ 14,4 V 1,3 Ah   батерија: 14,4 V, 1,3 Ah, XR Li-Ion бр. на вртежи: 0-400/1.300/min вртежен момент: 38 Nm брзостезна глава: 1,5-13 mm 2 × XR батерија полнач куфер ..
12,500ден
DeWALT DWD014S
ДУПЧАЛКА СО БРЗОСТЕЗНА ГЛАВА 550 W   моќност: 550 W број на вртежи: 0–2800 /мин вртежен момент: 7,9 Nm дупчење во дрво / метал: 25 / 13 mm брзостезна глава: 1–10 mm вретено: 1/2’’ × 20 UNF ..
4,999ден
DeWALT DWD024
УДАРНА ДУПЧАЛКА 650 W   моќност: 650 W број на вртежи: 0–2800 /мин, број на удари: 0–47.600 /мин вртежен момент: 8,6 Nm дупчење во дрво / метал / бетон: 25/ 13 / 16 mm глава со клуч, премер: 1,5–13 mm, вретено: 1,2’’ × 20 UNF клуч странична рач..
6,299ден
DeWALT DWE490
АГОЛНА БРУСИЛКА 2.000 W 230 mm моќност: 2.000 W број на вртежи: 6.600 /мин макс. дијаметар на дискот: 230 mm штитник повеќепозициска странична рачка клуч ..
10,000ден
DeWALT DWE4157
АГОЛНА БРУСИЛКА 900 W 125 mm   моќност: 900 W 
бр. на вртежи: 11.800 /мин. 
мек старт
- дијаметар на дискот: 125 mm штитник странична рачка стезни прирабници клуч ..
5,499ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012