Брусилки

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
DEWALT DWE4057
АГОЛНА БРУСИЛКА 800W 125mm  моќност: 800 W 
бр. на вртежи: 11.800 /мин. 
мек старт
- дијаметар на дискот: 125 mm штитник странична рачка стезни прирабници клуч ..
5,499ден
DeWALT DWE490
АГОЛНА БРУСИЛКА 2.000 W 230 mm моќност: 2.000 W број на вртежи: 6.600 /мин макс. дијаметар на дискот: 230 mm штитник повеќепозициска странична рачка клуч ..
10,000ден
DeWALT DWE4157
АГОЛНА БРУСИЛКА 900 W 125 mm   моќност: 900 W 
бр. на вртежи: 11.800 /мин. 
мек старт
- дијаметар на дискот: 125 mm штитник странична рачка стезни прирабници клуч ..
5,499ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012