BLACK&DECKER

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Black + Decker PV1600SL
Карактеристики: -Снага 1600W -Максимален притисок 125bar -Универзален Мотор -Максимална температура 500C ..
8,189ден
BLACK&DECKER BDCD8  7.2V
АКУМУЛАТОРСКА ДУПЧАЛКА/ОДВРТУВАЧ 7.2 V   Батерија: 7,2V;  1,5Ah Li-Ion H10: 400 обрти/мин. Брзостезна глава: 1-10 mm Максимален вртежен момент: 8/12 Nm Опрема: 2,5-часовен Micro USB полнач ..
2,999ден
BLACK&DECKER BDCDD12 10.8V
АКУМУЛАТОРСКА ДУПЧАЛКА/ОДВРТУВАЧ 10.8 V   батерија: 10,8 V, 1,5 Ah Li-Ion 
бр. на вртежи: 0-550 oбрти/ мин. 
брзостезна глава: 1-10 mm
 макс. вртежен момент: 12,5 / 26 Nm бр. на степени на вртежен момент: 11 опрема: батерија, полнач ..
3,999ден
BLACK&DECKER BDCHD18AFC 18V
АКУМУЛАТОРСКИ УДАРЕН ОДВРТУВАЧ 18V   2 батерии Куфер  80 парчиња додатоци ..
7,999ден
BLACK&DECKER EPC12CAB 12V
АКУМУЛАТОРСКИ УДАРЕН ОДВРТУВАЧ 12V   батерија: 12 V, 1,0 Ah, NiCd број на вртежи: 0-750 /мин вртежен момент: 10,4 Nm, 22 степени брзостезна глава: 10 mm батерија полнач ..
4,699ден
BLACK&DECKER EPC18CABK 18V
АКУМУЛАТОРСКИ УДАРЕН ОДВРТУВАЧ 18V батерија: 18 V, 1,0 Ah, NiCd број на вртежи: 0-750 /мин вртежен момент: 10,4 Nm, 22 степени брзостезна глава: 10 mm батерија полнач двостран бит-одвртувач ..
6,399ден
BLACK&DECKER EPC96CA 9,6V
АКУМУЛАТОРСКА ДУПЧАЛКА/ОДВРТУВАЧ 9,6 V   батерија: 9,6 V, 1,0 Ah, NiCd број на вртежи: 0-750 /мин вртежен момент: 10,4 Nm, 24 степени брзостезна глава: 10 mm батерија полнач двостран бит-одвртувач ..
2,999ден
BLACK&DECKER GL250
ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР 250 W   сила: 250 W опсег на косење : 23 cm брзина: 11.500 / min конец: должина 6 m, рачно извлекување ..
2,199ден
BLACK&DECKER GL360
ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР 350 W   сила: 350 W опсег на косење : 25 cm брзина: 11.500 / min конец: должина 6 m, рачно извлекување ..
2,999ден
BLACK&DECKER GT4245
НОЖИЦА ЗА ЖИВА ОГРАДА 420W   Сечило од 45 cm Распон меѓу сечилата 16 mm Погодно за помали огради Лесна и балансирана за зголемен комфорт и контрола Трајно и остро метално сечило     ..
3,999ден
BLACK&DECKER GT5055
НОЖИЦА ЗА ЖИВА ОГРАДА 500W   Сечило од 55 cm Распон меѓу сечилата 22 mm Погодно за поголеми огради Лесна и балансирана за зголемен комфорт и контрола Трајно и остро метално сечило     ..
4,999ден
BLACK&DECKER GW2810
ДУВАЧ / ВСИСУВАЧ ЗА ЛИСЈА 2.800 W   - моќност: 2.800 W - всисувачка моќ: 14 м3 / мин - брзина на дување: 230-380 км / ч - намалување на обемот на паднатите лисја: 16:1 - опрема за вшмукување / расклопливи цевки, ремен за носење на рамо, 50 L торба ..
6,280ден
BLACK&DECKER KA274E
ВИБРАЦИОНА БРУСИЛИЦА 310 W   моќност: 310 W брзината на вибрации: 12.000-22.000 / мин бр.на осцилации 6.000-11.000 / мин брусна површина 150 × 230 мм 10 брусни хартии куфер ..
4,990ден
BLACK&DECKER KD1250K
ЕЛЕКТРОПНЕВМАТСКИ ЧЕКАН 1250 W  сила: 1.250 W брзина: 0-850 / min број на удари: 4.100 / min ударна сила: 3,5 J максимален капацитет на бушење (дрво / метал): 40  / 13  /  32 mm прифат: SDS+ опрема: додатна рачка,граничник за длабочи..
8,999ден
BLACK&DECKER KG115
АГОЛНА БРУСИЛКА 750W   Блокада на вретеното моќност 750 W број на вртежи 11000/мин дијаметар на дискот 115 мм странична рачка сигурносен прекинувач вретено м14 блокада на вретеното резна плоча за камен ..
2,599ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012