Брусилки

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Black&Decker KA198
  Карактеристики + Предности 260W,13000r/min Повеќекратни области на зафаќање - зафат за палма, рачка за боцкање и делови за држење на телото за зголемена удобност и контрола при пескарење Брзо вклопување на хартија за брзо и лесно менување на хартијата Брзо отстранување ..
3,199ден
BLACK&DECKER KA274E
ВИБРАЦИОНА БРУСИЛИЦА 310 W   моќност: 310 W брзината на вибрации: 12.000-22.000 / мин бр.на осцилации 6.000-11.000 / мин брусна површина 150 × 230 мм 10 брусни хартии куфер ..
4,990ден
BLACK&DECKER KG115
АГОЛНА БРУСИЛКА 750W   Блокада на вретеното моќност 750 W број на вртежи 11000/мин дијаметар на дискот 115 мм странична рачка сигурносен прекинувач вретено м14 блокада на вретеното резна плоча за камен ..
2,599ден
BLACK&DECKER KG1200
АГОЛНА БРУСИЛКА 1200W Блокада на вретеното  1200 W, број на вртежи 10000/мин, дијаметар на листот 125 мм, странична рачка, блокада на вретеното, подесив штитник, гумирана рачка, сигурносен прекинувач, резна плоча   ..
3,490ден
BLACK&DECKER KG2000
АГОЛНА БРУСИЛКА 2000W   моќност 2000 W број на вртежи 6500/мин дијаметар на листот 230 мм странична рачка блокада на вретеното подесив штитник гумирана рачка сигурносен прекинувач лесен електронски старт ..
6,499ден
BLACK&DECKER MT300KA
МУЛТИФУНКЦИСКА АЛАТКА 300 W моќност: 300 W број на вртежи: 10.000–20.000 o/min агол на одот: 1,4° 11-делен сет прибор универзален адаптер ..
6,150ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012