Дупчалки

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
BLACK&DECKER BDCD8  7.2V
АКУМУЛАТОРСКА ДУПЧАЛКА/ОДВРТУВАЧ 7.2 V   Батерија: 7,2V;  1,5Ah Li-Ion H10: 400 обрти/мин. Брзостезна глава: 1-10 mm Максимален вртежен момент: 8/12 Nm Опрема: 2,5-часовен Micro USB полнач ..
2,999ден
BLACK&DECKER BDCDD12 10.8V
АКУМУЛАТОРСКА ДУПЧАЛКА/ОДВРТУВАЧ 10.8 V   батерија: 10,8 V, 1,5 Ah Li-Ion 
бр. на вртежи: 0-550 oбрти/ мин. 
брзостезна глава: 1-10 mm
 макс. вртежен момент: 12,5 / 26 Nm бр. на степени на вртежен момент: 11 опрема: батерија, полнач ..
3,999ден
BLACK&DECKER BDCHD18AFC 18V
АКУМУЛАТОРСКИ УДАРЕН ОДВРТУВАЧ 18V   2 батерии Куфер  80 парчиња додатоци ..
7,999ден
BLACK&DECKER EPC12CAB 12V
АКУМУЛАТОРСКИ УДАРЕН ОДВРТУВАЧ 12V   батерија: 12 V, 1,0 Ah, NiCd број на вртежи: 0-750 /мин вртежен момент: 10,4 Nm, 22 степени брзостезна глава: 10 mm батерија полнач ..
4,699ден
BLACK&DECKER EPC18CABK 18V
АКУМУЛАТОРСКИ УДАРЕН ОДВРТУВАЧ 18V батерија: 18 V, 1,0 Ah, NiCd број на вртежи: 0-750 /мин вртежен момент: 10,4 Nm, 22 степени брзостезна глава: 10 mm батерија полнач двостран бит-одвртувач ..
6,399ден
BLACK&DECKER EPC96CA 9,6V
АКУМУЛАТОРСКА ДУПЧАЛКА/ОДВРТУВАЧ 9,6 V   батерија: 9,6 V, 1,0 Ah, NiCd број на вртежи: 0-750 /мин вртежен момент: 10,4 Nm, 24 степени брзостезна глава: 10 mm батерија полнач двостран бит-одвртувач ..
2,999ден
BLACK&DECKER KD1250K
ЕЛЕКТРОПНЕВМАТСКИ ЧЕКАН 1250 W  сила: 1.250 W брзина: 0-850 / min број на удари: 4.100 / min ударна сила: 3,5 J максимален капацитет на бушење (дрво / метал): 40  / 13  /  32 mm прифат: SDS+ опрема: додатна рачка,граничник за длабочи..
8,999ден
BLACK&DECKER KR504CRE
УДАРНА ДУПЧАЛКА 500W    моќност: 500 W брзина: 0-2.800 o/мин број на удари: 47.600 u/мин забчаници: 1 променлива брзина брзостезна глава: 13 mm (метална) странична рачка ..
2,999ден
BLACK&DECKER KR504CRES
УДАРНА ДУПЧАЛКА 500W    моќност: 500 W брзина: 0-2.800 o/мин број на удари: 47.600 u/мин забчаници: 1 променлива брзина брзостезна глава: 13 mm (метална) странична рачка ..
3,399ден
BLACK&DECKER KR504RE
УДАРНА ДУПЧАЛКА 500W    моќност: 500 W брзина: 0-2.800 o/мин број на удари: 47.600 u/мин забчаници: 1 променлива брзина брзостезна глава: 13 mm (метална) странична рачка ..
2,799ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012