Пила

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
BLACK&DECKER KS1300
КРУЖНА ПИЛА 1300 W 65 mm   моќност 1.300 W број на вртежи: 5.00/мин димензии на листот: 190 × 16 × 2,3 mm наклон: 0-45° длабочина на секот (при 90°/45°): 65 / 50 mm TCT лист за кружни пили водилка додаток за отсисување на прашина ..
5,799ден
BLACK&DECKER KS500
УБОДНА ПИЛА 400 W моќност: 400 W брзина: 3.000 убоди  /  мин агол на сечилото 0 °, 22.5 ° или 45 ° Движење на сечилото: 60 mm макс. Kapaп.на сечење (дрво / челик / алуминиум): 60 / 5 / 15 мм ..
2,490ден
BLACK&DECKER KS801SE
УБОДНА ПИЛА AUTO SELECT 550 W моќност: 550 W брзина: 1.500-3.000 убоди  /  мин агол на сечилото 0 °, 22.5 ° или 45 ° Движење на сечилото: 19 mm макс. Kapaп.на сечење (дрво / челик / алуминиум): 80 / 5 / 15 мм опрема: сечилото за дрво ..
4,499ден
BLACK&DECKER KW900E
ГЛОДАЛКА 1.200 W моќност: 1200 W брзина: 8.000 до 28.000  /  мин прифат на глава 6  /  6,35  /  8 мм длабочината: 0-55 мм додатоци: адаптер за екстракција ..
6,810ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012