Алат за градина

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
BLACK&DECKER GL250
ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР 250 W   сила: 250 W опсег на косење : 23 cm брзина: 11.500 / min конец: должина 6 m, рачно извлекување ..
2,199ден
BLACK&DECKER GL360
ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР 350 W   сила: 350 W опсег на косење : 25 cm брзина: 11.500 / min конец: должина 6 m, рачно извлекување ..
2,999ден
BLACK&DECKER GT4245
НОЖИЦА ЗА ЖИВА ОГРАДА 420W   Сечило од 45 cm Распон меѓу сечилата 16 mm Погодно за помали огради Лесна и балансирана за зголемен комфорт и контрола Трајно и остро метално сечило     ..
3,999ден
BLACK&DECKER GT5055
НОЖИЦА ЗА ЖИВА ОГРАДА 500W   Сечило од 55 cm Распон меѓу сечилата 22 mm Погодно за поголеми огради Лесна и балансирана за зголемен комфорт и контрола Трајно и остро метално сечило     ..
4,999ден
BLACK&DECKER GW2810
ДУВАЧ / ВСИСУВАЧ ЗА ЛИСЈА 2.800 W   - моќност: 2.800 W - всисувачка моќ: 14 м3 / мин - брзина на дување: 230-380 км / ч - намалување на обемот на паднатите лисја: 16:1 - опрема за вшмукување / расклопливи цевки, ремен за носење на рамо, 50 L торба ..
6,280ден
BLACK&DECKER ST4525
ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР 450 W   сила: 450 W опсег на косење : 25 cm брзина: 11.500 / min конец: должина 6 m, рачно извлекување ..
4,499ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012