Разно

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Black + Decker PV1600SL
Карактеристики: -Снага 1600W -Максимален притисок 125bar -Универзален Мотор -Максимална температура 500C ..
8,189ден
BLACK&DECKER KX1650
ФЕН ЗА ТОПОЛ ВОЗДУХ 1750W моќност: 1.750 W 2 температурни нивоа работна температура: 460 / 600 °C проток на воздух: 570 / 740 L/min ..
1,899ден
BLACK&DECKER KX418E
ЕЛЕКТРИЧНА ХЕФТАЛКА моќност: 1.500 W 
бр.на удари: 20 /min хефтање: 6-14 mm
 шајки: 14 mm
 капацитет на шаржер (хефт/шајки): 64 ..
2,999ден
BLACK&DECKER PW1400TDK
КОМПРЕСОР НА ВОДА 1400 W   Моќност: 1.4 kW Потрошувачка на вода: 6.2 l/min Притисок :80 bar Максимален притисок: 110 bar Максимална температура: 50ºC Тежина: 6.4 kg ..
6,150ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012