Iskra

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ISKRA HL-SD15LI-1036
АКУМУЛАТОРСКИ ОДВРТУВАЧ 3.6V   батерија: 3.6V, 1.3 Ah Li-ion број на вртежи: 0-180 врт/мин брзостезна глава: 6 мм макс. вртежен момент: 3 Nm LED сијалица ..
1,600ден
ISKRA HTS-18
СЕТ РАЧЕН АЛАТ Одвртувачи со магнетни глави: Х. ( +) крст 2x38mm / 1x80mm / 2x100mm / 3x150mm SL ( -) Слот 6x38mm / 4x75mm / 6x100mm / 8x150mm Precission шрафцигери : Х. ( +) крст - 00x50mm / 0x50mm SL ( -) Слот - 2x50 / 2.5x50mm / 3x50mm Т То..
999ден
ISKRA HTS-58
СЕТ РАЧЕН АЛАТ Х. ( +) крст 0 / 2x1 / 2x2 / 2x3 Т Торкс 10/15/20/25/27/30/40 Sвездасти: 0 / 2x1 / 2x2 / 2x3 PZ2 Pozidriv: 7x2 Е ( -) Додатни: 3/4 / 2x5 / 2x6 / 7 М Sockets: 5/6/7/8/9/10/11 • 3/16, 1/4, 9/32, 5/16, 11/32, 03/08, 7/16 ..
999ден
ISKRA HTWR-60
СЕТ РАЧЕН АЛАТ: Прилагодлив клуч: 200 mm (8") комунални нож: 18 mm  Дијагонални клешти: 150 mm (8 " ")  Комбинирани клешти: 150 mm (8 " ")  Мерење ленти: 3 m x 16 mm Двојни клучеви: 1.5 - 10 мм  Крцкало : 6,35 mm (1/4 ")  ..
2,590ден
ISKRA HTWR-65
Сет РАЧЕН АЛАТ 1/4” Наставки:  (12 парчиња), 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm 3/8" Наставки:  (11 парчиња) 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 21, 22, 24 mm Универзален зглоб: (2 пар) 6,35 mm (1/4") in 9,5 mm (3/8") 3/8" Искра приклучок: ..
3,999ден
ISKRA ML-CD92-144
АКУМУЛАТОРСКА ДУПЧАЛКА/ОДВРТУВАЧ 14.4V   батерија: 14.4V, 1.5 Ah Li-ion број на вртежи: 0-700 врт/мин брзостезна глава: 1-10 мм макс. вртежен момент: 15 Nm број на степени на вртежен момент: 21+1 LED сијалица Капацитет на бушење: 16 мм (дрво), ..
3,690ден
ISKRA ML-CD92-180
АКУМУЛАТОРСКА ДУПЧАЛКА/ОДВРТУВАЧ 18V   батерија: 18V, 1.5 Ah Li-ion број на вртежи: 0-700 врт/мин брзостезна глава: 1-10 мм макс. вртежен момент: 18 Nm број на степени на вртежен момент: 21+1 LED сијалица Капацитет на бушење: 18 мм (дрво), 7 мм..
3,999ден
ISKRA ML-CS19-36
АКУМУЛАТОРСКИ ОДВРТУВАЧ 3.6V   батерија: 3.6V, 1.3 Ah Li-ion број на вртежи: 0-180 врт/мин брзостезна глава: 6 мм макс. вртежен момент: 3.5 Nm LED сијалица ..
2,399ден
Iskra NOE-11ET-3.6
Карактеристики: -Батериски тример за трева -3.6V -1300 mAh Liion -1000 r/min -Должина на нож 110 мм -Максимална ширина 80 мм -Телескопска рачка ..
3,389ден
Iskra XY-BC415
Iskra XY BC415 Бензиска моторна коса   ..
7,790ден
ISKRA Z1C-DL05-26
ЕЛЕКТРОПНЕВМАТСКИ ЧЕКАН 850W   Напон: 230v Моќност: 850W Впечатлива сила: 3.2J Брзина на дупчење без оптоварување: 750 врт/мин Брзина на удар без оптоварување: 3700 удари/мин Големина на глава: ф26 мм Рачка Капацитет: челик - 13 мм, бетон..
5,899ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012