Дупчалки

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ISKRA HL-SD15LI-1036
АКУМУЛАТОРСКИ ОДВРТУВАЧ 3.6V   батерија: 3.6V, 1.3 Ah Li-ion број на вртежи: 0-180 врт/мин брзостезна глава: 6 мм макс. вртежен момент: 3 Nm LED сијалица ..
1,600ден
ISKRA ML-CD92-144
АКУМУЛАТОРСКА ДУПЧАЛКА/ОДВРТУВАЧ 14.4V   батерија: 14.4V, 1.5 Ah Li-ion број на вртежи: 0-700 врт/мин брзостезна глава: 1-10 мм макс. вртежен момент: 15 Nm број на степени на вртежен момент: 21+1 LED сијалица Капацитет на бушење: 16 мм (дрво), ..
3,690ден
ISKRA ML-CD92-180
АКУМУЛАТОРСКА ДУПЧАЛКА/ОДВРТУВАЧ 18V   батерија: 18V, 1.5 Ah Li-ion број на вртежи: 0-700 врт/мин брзостезна глава: 1-10 мм макс. вртежен момент: 18 Nm број на степени на вртежен момент: 21+1 LED сијалица Капацитет на бушење: 18 мм (дрво), 7 мм..
3,999ден
ISKRA ML-CS19-36
АКУМУЛАТОРСКИ ОДВРТУВАЧ 3.6V   батерија: 3.6V, 1.3 Ah Li-ion број на вртежи: 0-180 врт/мин брзостезна глава: 6 мм макс. вртежен момент: 3.5 Nm LED сијалица ..
2,399ден
ISKRA Z1C-DL05-26
ЕЛЕКТРОПНЕВМАТСКИ ЧЕКАН 850W   Напон: 230v Моќност: 850W Впечатлива сила: 3.2J Брзина на дупчење без оптоварување: 750 врт/мин Брзина на удар без оптоварување: 3700 удари/мин Големина на глава: ф26 мм Рачка Капацитет: челик - 13 мм, бетон..
5,899ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012