Разно

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
AGM 1000
ЕЛЕКТРИЧНА КОСАЧКА ЗА ТРЕВА Моќност: 1000 W ..
3,600ден
AGRINA 3010
КОСАЧКА ЗА ТРЕВА   Ширина на косење: 30 cm Моќност: 1000 W Колектор за трева: 23 l ..
3,800ден
AGRINA 3212
КОСАЧКА ЗА ТРЕВА   Ширина на косење: 32 cm Моќност: 1200 W Колектор за трева: 26 l ..
4,500ден
AGRINA 46 Pro – 18
МОТОРНА КОСАЧКА ЗА ТРЕВА   · Модел: 46 Pro – 18 · 3 KW;  4 HP · Модел на мотор: XP140 ZongShen 4 stroke · Зафатнина (cc): 159 · Погон: рачна · Обртаи(rpm): 2800 · Колектор за трева: 60 L · Откосоци:  колектор · Висина на косење (mm): 25-75 ..
11,850ден
КОМПРЕСОР 25Л   Лесен и компактен компресор уљен 25 литарски резервоар електронска заштита и анти шок заштита Овој модел го намалува притисокот. Како предности на овај модел се подобрено ладење и подобра заштита од прегревање Препрачлив е за до..
9,490ден
AUTOJET 80
ХИДРОФОР ..
7,500ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012