BOSCH

BOSCH

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
BOSCH AHS 45-16
BOSCH AHS 45-16 Електрични ножици за жива ограда 2 години гаранција Снага на мотор-420W Должина на нож-450mm Растојание на нож-16mm Тежина-2,5kg   ..
4,399ден
BOSCH AHS 60-16
BOSCH AHS 60-16 Електрични ножици за жива ограда 2 години гаранција Снага на мотор-450W Должина на нож-600mm Растојание на нож-16mm Тежина-2,8kg   ..
7,590ден
BOSCH AKE 30S
BOSCH AKE 30S Електрична пила 2 години гаранција Снага на мотор-1800 W Должина на сечиво-30cm Брзина на ланец-9m/s Ланец-Хром Ергономска дршка за тестирање и сечење дрва SDS промена на ланец без алат Резервоар за масло-(200ml) со индикатор за ниво ..
7,455ден
BOSCH ARM 32
BOSCH ARM 32 Електрична косилка 2 години гаранција Снага на мотор-1200W Ширина на сечење-32cm Мах вртежен момент-15Nm Прецизно сечење до ивица-благодарение на чешел за трева, подесување на висина сечење: 3 позиции (од 20 до 60 mm) Заштита од прегревање на м..
6,930ден
BOSCH ARM 34
BOSCH ARM 34 Електрична косилка 2 години гаранција Снага на мотор-1300W Ширина на сечење-34cm Мах вртежен момент-15Nm Прецизно сечење до ивица-благодарение на чешел за трева, подесување на висина сечење: 5 позиции (од 20 до 70 mm) Заштита од прегревање на м..
12,600ден
BOSCH ART 23 SL
BOSCH Електричен тример за трева ART 23 SL Easystrim 2 години гаранција Mоќност: 280W Пречник сечење: 23 cm Систем сечење-конец/жица, дебелина/должина конец/жица за сечење 1,6 mm/8mm Автоматско Pro-Tap подесувње конец/жица Должина на алат 945mm, две рачки ..
2,530ден
BOSCH ART 26 SL
BOSCH Електричен тример за трева ART 23 SL Easystrim; 2 години гаранција Mоќност: 300W Пречник сечење: 26 cm Систем сечење-конец/жица, дебелина/должина конец/жица за сечење 1,6 mm/8mm Автоматско Pro-Tap подесувње конец/жица Должина на алат 945mm, две рачки ..
3,200ден
BOSCH EasyAquatak 110
BOSCH EasyAquatak 110 2 години гаранција! Макс. притисок- 110 bar Снага на мотор- 1.300 W Макс. проток- 330 l/h Макс. темп. проток- 40С Должина на црево- 3 m(PVC) Должина на кабел- 5 m Тежина(без прибор)- 3,8 kg ..
7,460ден
BOSCH EasyAquatak 120
BOSCH EasyAquatak 120 2 години гаранција! Макс. притисок- 120 bar Снага на мотор- 1.500 W Макс. проток- 350 l/h Макс. темп. проток- 40С Должина на црево- 5 m(PVC) Тежина(без прибор)- 3,8 kg ..
9,330ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012