Косилка

Косилка

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
BOSCH ARM 32
BOSCH ARM 32 Електрична косилка 2 години гаранција Снага на мотор-1200W Ширина на сечење-32cm Мах вртежен момент-15Nm Прецизно сечење до ивица-благодарение на чешел за трева, подесување на висина сечење: 3 позиции (од 20 до 60 mm) Заштита од прегревање на м..
6,930ден
BOSCH ARM 34
BOSCH ARM 34 Електрична косилка 2 години гаранција Снага на мотор-1300W Ширина на сечење-34cm Мах вртежен момент-15Nm Прецизно сечење до ивица-благодарение на чешел за трева, подесување на висина сечење: 5 позиции (од 20 до 70 mm) Заштита од прегревање на м..
12,600ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012