Ножица за жива ограда

Ножица за жива ограда

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
BOSCH AHS 45-16
BOSCH AHS 45-16 Електрични ножици за жива ограда 2 години гаранција Снага на мотор-420W Должина на нож-450mm Растојание на нож-16mm Тежина-2,5kg   ..
4,399ден
BOSCH AHS 60-16
BOSCH AHS 60-16 Електрични ножици за жива ограда 2 години гаранција Снага на мотор-450W Должина на нож-600mm Растојание на нож-16mm Тежина-2,8kg   ..
7,590ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012