Недвижнини

Покажи:
Сортирај:
Нова куќа од 150м2 квадриплекс
ул. Караорман бб, Гевгелија Новоизграден објект на одлична местоположба со прекрасен поглед кон градот. Се состои од 4 независни стамбени единици, секоја по 150м2 и двор од 50м2, изградени со природни материјали, термички изолирани, со вграден систем за топловодно греење на пелети, мулти ..
Дизајн JLesev, Џиви © 2012