Велосипеди

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
HAMACHI 12
HAMACHI 12 Челична рамка Големина на тркало-12'' Корпа ..
2,290ден
LADY 700C
LADY 700C Големина на тркало-28 Големина на рам-L-19 Менувач SHIMANO Челична рамка Велосипед во ретро урбан стил со дупла челична рамка Едноставен шифтер нана десната рачка со 7 брзини 700c бандажи, линеарно распореден систем на кочење за подобро запира..
11,900ден
TRINX BLUE ELF 2.0
NEXT 16 Челична рамка Големина на тркало-16'' ..
4,190ден
TRINX BLUE ELF 3.0
TRINX BLUE ELF 3.0   Челична рамка Големина на тркало-18'' Големина на рам-XXXS-9'' ..
4,290ден
TRINX CUTE 1.0
TRINX CUTE 1.0 Челична рамка Големина на тркало-24'' Големина на рам-М17 ..
8,900ден
TRINX K-036
TRINX K-036   Големина на тркало-26'' Големина на рам-M-19'' Менувач SHIMANO Челична рамка ..
11,900ден
TRINX M-100
TRINX M-100   Големина на тркало-26 Големина на рам-M-17 Менувач SHIMANO Челична рамка ..
11,900ден
TRINX M-116
TRINX M-116   Големина на тркало-26'' Големина на рам-M-16 Менувач SHIMANO Алуминиумска рамка ..
12,900ден
TRINX M-116 ELITE
TRINX M-116 ELITE   Големина на тркало-27,5 Големина на рам-M-16 Менувач SHIMANO Алуминиумска рамка ..
13,900ден
TRINX M-136
TRINX M-136   Алуминиумска рамка Големина на тркало-26'' Големина на рам-М16 Менувач-SHIMANO ..
13,900ден
TRINX M-136 ELITE
TRINX M-136 ELITE Големина на тркало-27,5 Големина на рам-M-16 Менувач SHIMANO Алуминиумска рамка ..
14,900ден
TRINX M-500
TRINX M-500 Големина на тркало-26 Големина на рам-M-17 Менувач SHIMANO Алуминиумска рамка ..
14,900ден
TRINX RED ELF 1.0
TRINX RED ELF 1.0 Челична рамка Големина на тркало-12'' Големина на рам-XXXS-8 Корпа ..
4,200ден
TRINX RED ELF 2.0
TRINX TRILOGY 2.0 Челична рамка Големина на тркало-16'' Големина на рам-XXS-10 ..
4,300ден
TRINX SMILE TX-14
TRINX SMILE TX-14 Челична рамка Големина на тркало-14'' Големина на рам-XXXS-8 ..
3,890ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012