Детски велосипеди

Детски велосипеди

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
HAMACHI 12
HAMACHI 12 Челична рамка Големина на тркало-12'' Корпа ..
2,290ден
TRINX BLUE ELF 2.0
NEXT 16 Челична рамка Големина на тркало-16'' ..
4,190ден
TRINX BLUE ELF 3.0
TRINX BLUE ELF 3.0   Челична рамка Големина на тркало-18'' Големина на рам-XXXS-9'' ..
4,290ден
TRINX RED ELF 1.0
TRINX RED ELF 1.0 Челична рамка Големина на тркало-12'' Големина на рам-XXXS-8 Корпа ..
4,200ден
TRINX RED ELF 2.0
TRINX TRILOGY 2.0 Челична рамка Големина на тркало-16'' Големина на рам-XXS-10 ..
4,300ден
TRINX SMILE TX-14
TRINX SMILE TX-14 Челична рамка Големина на тркало-14'' Големина на рам-XXXS-8 ..
3,890ден
TRINX SMILE TX-16
TRINX SMILE TX-16 Челична рамка Големина на тркало-16'' Големина на рам-XXXS-9 ..
3,990ден
TRINX TRILOGY 2.0
TRINX TRILOGY 2.0 Челична рамка Големина на тркало-16'' Големина на рам-XXS-10 ..
4,300ден
МАКС ГМХ 5.0
МАКС ГМХ 5.0   Метален рам: 11.5" Гуми Wanda: 20" x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски  Предна вилушка: со амортизер Кочници: Преден и заден диск ..
7,790ден
МАКС ИСТ КОСТ 3.0
МАКС ИСТ КОСТ 3.0 Метален рам  Големина на тркала: 20" Алуминиумски предни и задни кочници Фиксна вилушка Алуминиумски педали  Брзини:1 ..
7,990ден
МАКС РС-1 5.0 ЗЕЛЕН
МАКС РС-1 5.0 ЗЕЛЕН Големина на тркала: 20" Големина на рам: 11.5" Рам: метален Гуми: Wanda 20"x1.95 Гидан: BMX Седиште: Vader со М6 Qick Relase Кочници: V-brake метални ..
6,790ден
МАКС РС-1 5.0 СИЛВЕР
МАКС РС-1 5.0 СИЛВЕР Големина на тркала: 20" Големина на рам: 11.5" Рам: метален Гуми: Wanda 20"x1.95 Гидан: BMX  Седиште: Vader со М6 Qick Relase Кочници: V-brake метални ..
6,790ден
МАКС СПОРТИВА 5.0 ВИОЛЕТОВ
МАКС СПОРТИВА 5.0 ВИОЛЕТОВ  Големина на тркала: 20" Метален рам: 11.5" Гуми Wanda: 20" x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач Гидан: BMX седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: метални ..
6,790ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012