Велосипеди

Велосипеди

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
LADY 700C
LADY 700C Големина на тркало-28 Големина на рам-L-19 Менувач SHIMANO Челична рамка Велосипед во ретро урбан стил со дупла челична рамка Едноставен шифтер нана десната рачка со 7 брзини 700c бандажи, линеарно распореден систем на кочење за подобро запира..
11,900ден
TRINX CUTE 1.0
TRINX CUTE 1.0 Челична рамка Големина на тркало-24'' Големина на рам-М17 ..
8,900ден
TRINX K-036
TRINX K-036   Големина на тркало-26'' Големина на рам-M-19'' Менувач SHIMANO Челична рамка ..
11,900ден
TRINX M-100
TRINX M-100   Големина на тркало-26 Големина на рам-M-17 Менувач SHIMANO Челична рамка ..
11,900ден
TRINX M-116
TRINX M-116   Големина на тркало-26'' Големина на рам-M-16 Менувач SHIMANO Алуминиумска рамка ..
12,900ден
TRINX M-116 ELITE
TRINX M-116 ELITE   Големина на тркало-27,5 Големина на рам-M-16 Менувач SHIMANO Алуминиумска рамка ..
13,900ден
TRINX M-136
TRINX M-136   Алуминиумска рамка Големина на тркало-26'' Големина на рам-М16 Менувач-SHIMANO ..
13,900ден
TRINX M-136 ELITE
TRINX M-136 ELITE Големина на тркало-27,5 Големина на рам-M-16 Менувач SHIMANO Алуминиумска рамка ..
14,900ден
TRINX M-500
TRINX M-500 Големина на тркало-26 Големина на рам-M-17 Менувач SHIMANO Алуминиумска рамка ..
14,900ден
VIPER 27.5 XM
VIPER 27.5 XM Челична рамка Големина на тркало-27,5'' Големина на рам-L-19 Менувач-SHIMANO ..
10,901ден
МАКС ВАРФАР 5.0
Големина на тркала: 24" Големина на рам: 14" Рам: метален Гуми Wanda: 24" x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски  Кочници: V-brake алуминиумски ..
8,290ден
МАКС ВЕНУМ 5.0
Големина на тркала: 29" Алуминиумски рам: 18" Гуми Wanda: 29"x1,95 Рачки за кочници: Полу алуминиумски со менувач седиште: Vader со М6 Qick Release Бандажи: Дупли алуминиумски Кочници: V-brake алуминикумски ..
15,990ден
МАКС КРОС 5.0
Големина на тркала: 26" Метален рам: 17" Гуми Wanda: 26" x 1,95 Рачки за кочници: метални со менувач седиште: Vader  Бандажи: Алуминиумски Кочници: V-brake метални кочници ..
6,290ден
МАКС РАНЕР 5.0
Големина на тркала: 29" Големина на рам: 18" Рам: метален Гуми: Wanda 29" x 2,10 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач Седиште: Vader Sport со М6 Qick Relase Бандажи: дупли алуминиумски  Кочници: Преден и заден диск ..
8,990ден
МАКС ХУНИГАН 5.0
МАКС ХУНИГАН 5.0 Големина на тркала: 29" Метален рам: 18" Гуми Wanda: 29" x 1,95 Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач седиште: Vader Sport со М6 Quick Release Бандажи: дупли алуминиумски  Кочници: Преден и заден диск  Средна ос..
9,590ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012