Држачи за Телевизори

Држачи за Телевизори

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
HAMA L
ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕВИЗОР Универзален држач за телевизор Големина на екран: 10" - 42" Капацитет: до 20 кг. Монтажа: 200мм х 200мм Растојание од зид: од 85мм дo 330мм Наклон вертикален: +/- 20° Наклон хоризонтален: 180º Тежина: 1.5 кг ..
1,799ден
OMB BISOLUTION
ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕВИЗОР Универзален држач за телевизор Големина на екран: 10" - 30" Капацитет: до 20 кг. Монтажа: 200мм х 100мм Растојание од зид: од 80мм до 450мм Наклон вертикален: +/- 20° Наклон хоризонтален: 190º ..
1,399ден
OMB MONOSOLUTION
ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕВИЗОР Универзален држач за телевизор Големина на екран: 10" - 30" Капацитет: до 20 кг. Монтажа: 200мм х 200мм Растојание од зид: 90мм Наклон вертикален: +/- 20° Наклон хоризонтален: 90º Тежина: 1.5 кг ..
1,399ден
OMB TRISOLUTION
ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕВИЗОР Универзален држач за телевизор Големина на екран: 10" - 30" Капацитет: до 20 кг. Монтажа: 200мм х 100мм Растојание од зид: од 80мм до 450мм Наклон вертикален: +/- 20° Наклон хоризонтален: 190º ..
1,399ден
SBOX LCD-203L
ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕВИЗОР Универзален фиксен држач за телевизор Големина на екран: 23" - 42" Капацитет: до 30 кг. Монтажа: од 200мм х 200мм Растојание од зид: 14 мм Тежина: 1.5 кг ..
490ден
SBOX LCD-221
ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕВИЗОР Универзален држач за телевизор Големина на екран: 13" - 42" Капацитет: до 20 кг. Монтажа: од 75мм х 75мм до 200мм х 200мм Растојание од зид: од 60мм до 190мм Наклон вертикален: -12° до +5º Наклон хоризонтален: 180º Тежина: 1.5 к..
990ден
SBOX LCD-223
ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕВИЗОР Универзален држач за телевизор Големина на екран: 13" - 42" Капацитет: до 20 кг. Монтажа: 200мм х 200мм Растојание од зид: од 60мм дo 360мм Наклон вертикален: -12° до +5º Наклон хоризонтален: 180º Тежина: 1.5 кг ..
1,390ден
SBOX PLB-114B
ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕВИЗОР Универзален фиксен држач за телевизор Големина на екран: 40" - 70" Капацитет: до 60 кг. Монтажа: 600мм x 400мм Растојание од зид: 22 мм Тежина: 1.62 кг ..
790ден
SBOX PLB-2222F
ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕВИЗОР Универзален фиксен држач за телевизор Големина на екран: 23" - 42" Капацитет: до 35 кг. Монтажа: од 200мм х 200мм Растојание од зид: 19.5 мм Тежина: 1.5 кг ..
450ден
SBOX PLB-2264F
ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕВИЗОР Универзален фиксен држач за телевизор Големина на екран: 37" - 70" Капацитет: до 35 кг. Монтажа: од 200мм х 200мм до 600мм x 400мм Растојание од зид: 19.5 мм Тежина: 1.5 кг ..
750ден
TRACER WALL 889
ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕВИЗОР Универзален држач за телевизор Големина на екран: 32" - 55" Капацитет: до 35 кг. Монтажа: до 400мм х 400мм Растојание од зид: 25мм Наклон вертикален: +/- 14° Тежина: 1.4 кг ..
890ден
TRACER WALL 890
ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕВИЗОР Универзален држач за телевизор Големина на екран: 32" - 55" Капацитет: до 50 кг. Монтажа: до 400мм х 400мм Растојание од зид: 60мм x 473мм Наклон хоризонтален: 180° Наклон вертикален: +10° до -20° Тежина: 4 кг ..
1,690ден
TRACER WALL 893
ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕВИЗОР Универзален држач за телевизор Големина на екран: 32" - 55" Капацитет: до 50 кг. Монтажа: до 400мм х 400мм Растојание од зид: 62мм x 475мм Наклон хоризонтален: 180° Наклон вертикален: +10° до -20° Тежина: 3,84 кг ..
1,690ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012