DVD + surround

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
SONY DAV-TZ140
ДОМАШНО КИНО 5.1300 W. RMSМУЛТИФОРМАТ:DVD/CD/VCD/MPEG4/ XVID / MP3/ WMA/JPEGHDMI ПРИКЛУЧОКFM/AM РАДИОUSB МЕДИА ПЛЕЕР ..
8,500ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012