Канцелариски фотелји

Канцелариски фотелји

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Крома / А - Кro A  Eko кожа
Работна фотеља сo тврди тркалца 50 mm, алуминиумска база, раконаслони и мултиблок механизам. Исто така достапна и како конференциска столица на метална хромирана конструкција, тапацирана ..
9,500ден
Стол  Ларго
- Комбинација од еко кожа и платно. - Механизам за навалување со заклучување. - Гасов амортизер за регулирање на височината - Ергономично седло и наслон - Цврста петокрака ногарка, фиксирани подлактици ..
4,500ден
Стол  МОНТИ ХБ
- Комбинација од платно со наслон од мрежа - Силна метална конструкција , хромирана - Механизам за лулање со застанување во една позиција  - Гасов амортизер за регулирање на висината - Ергономично седло и наслон - Ногарка целосно хромирана, фиксирани подлактици, хро..
5,290ден
Стол Jazz White Chrome
Работна столица со тврди тркалца 50 мм, метална хром база, пвц раконаслони и синхронизиран механизам со 2 рачки. ..
7,100ден
Стол Еида
Столот е во еко кожа со хромирани ногарки, приспособлив и удобен за седење. ..
6,099ден
Стол Медиум-С
Столот е изработен од хромирани ногарки, со прилагодлив потпирач.   ..
3,290ден
Стол Релакс
- квалитетна еко кожа - силна метална конструкција - механизам за лулање со застанување во одредена позиција - гасов амортизер за регулирање на висината - ногaрка хромирана - фиксирани подлактици, хромирани и тапацирани   ..
6,499ден
ФОТЕЛЈА ДИПЛОМАТ
..
7,299ден
ФОТЕЛЈА ЕВО
..
6,099ден
ФОТЕЛЈА ИЛАЈН
..
11,349ден
ФОТЕЛЈА ЛОРЕН
..
4,300ден
ФОТЕЛЈА НАЈС
..
5,749ден
ФОТЕЛЈА НОТЕ
..
6,490ден
ФОТЕЛЈА СЛИМ
..
6,050ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012