Конференциски столици

Конференциски столици

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Амфитеатарски столици
Амфитеатарските столици се изработуваат во  штоф и еко кожа , со голем избор на бои. ..
0ден
Детска столица
Детска столица со тврди тркалца 50 мм, најлон црна база, фиксен механизам ..
1,900ден
Кинг / V - хром - Kin V    Еко кожа
Работна фотеља сo тврди тркалца 50 mm, метална хромирана база, метални хромирани раконаслони и синхрон механизам со 2 рачки. Исто така достапна и како конференциска столица на метална хромирана конструкција, тапацирана Работната фотелја може да се ..
8,500ден
Крома / V  - Kro V   - Еко кожа
Работна фотеља сo тврди тркалца 50 mm, алуминиумска база, раконаслони и мултиблок механизам. Исто така достапна и како конференциска столица на метална хромирана конструкција, тапацирана ..
8,500ден
Мимоза / V - Mim V    Еко кожа
Работна фотеља сo тврди тркалца 50 mm, алуминиумска база, раконаслони и мултиблок механизам. Исто така достапна и како конференциска столица на метална хромирана конструкција, тапацирана ..
9,500ден
Парис / V Еко кожа
Работна фотеља сo тврди тркалца 50 mm, алуминиумска база, раконаслони и мултиблок механизам. ..
11,000ден
Премиер / V Црна кожа
Работна фотеља со гумирани тркалца, алуминиумска база, раконаслони и мултиблок механизам. ..
15,000ден
Стол Roma-пвц   /еко кожа
Работна столица со тврди тркалца 50 мм, најлон црна база. синхронизиран механизам со 2 рачки. ..
4,500ден
Стол Silla   / еко кожа
Конференциска столица на металнa хромирана конструкција - тапацирана. ..
4,500ден
Стол SX -14 Кongress  / пвц
Конференциска столица на пвц / метална конструкција. ..
1,300ден
Стол СX - 117
Работна столица со тврди тркалца 50 мм, најлон црна база, ЦП механизам Голем избор на бои. ..
2,900ден
Стол СХ - 100
Работна столица со тврди тркалца, со пвц црна база и синхронизиран механизам . ..
2,800ден
Фламинго / V - Fla V  Еко Кожа
Работна фотеља сo  алуминиумска база,и  раконаслони.  ..
9,000ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012