Клуб Програм

Клуб Програм

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Клуб двосед Бети
Клуб двосед , тапациран. Цена: Микро фибер - 12.500 ден Еко кожа - 13.100 ден Штоф каше - 15.500 ден Кожа црна - 15.500 ден Кожа во боја - 16.500 ден ..
0ден
Клуб двосед Кано2
Клуб двосед на метални ногарки, тапациран. Цена: Микро фибер - 14.500  ден Еко кожа -  15.500 ден Штоф каше -  17.500 ден Кожа црна -  17.500 ден Кожа во боја -  18.500 ден ..
0ден
Клуб двосед Мариа 2
Клуб двосед Мариа , тапациран, на дрвени ногари. Цена: Микро фибер -  32.000 ден Еко кожа -  32.500 ден Штоф каше -  34.500 ден Кожа црна -  34.500 ден Кожа во боја -  35.500 ден ..
0ден
Клуб двосед Метал
Клуб двосед на метална хром конструкција , тапацирана. можност за исбор на бои. Цена: Еко кожа - 38.000 ден Штоф каше - 60.000 ден Кожа црна - 60.000 ден Кожа во боја - 62.000 ден ..
0ден
Клуб двосед Неда
Клуб двосед, тапациран Цена: Микро фибер - 11.000 ден Еко кожа - 12.000 ден Штоф каше - 14.500 ден Кожа црна - 14.500 ден Кожа во боја -15.500 ден   ..
0ден
Клуб двосед Сања
Клуб двосед на метални ногарки, тапациран.3 Цена: Микро фибер - 11.000 ден Еко кожа - 12.000 ден Штоф каше - 14.500 ден Кожа црна - 14.500 ден Кожа во боја - 15.500 ден ..
0ден
Клуб двосед Фостер
Клуб двосед, тапациран на дрвенои ногарки. Цена: Еко кожа - 39.500 ден Штоф каше - 44.000 ден Кожа црна - 44.000 ден Кожа во боја - 45.000 ден ..
0ден
Клуб двосед Јана
Клуб двосед на метални ногрки , тапациран, со можност за избор на бои. Цена: Микро фибер - 11.000 ден Еко кожа - 12.000 ден Штоф каше - 14.500 ден Кожа црна - 14.500 ден Кожа во боја - 15.500 ден ..
0ден
Клуб тросед Метал
Клуб тросед на метална хром конструкција, тапацирана со можност за бирање на бои. Цена: Еко кожа - 45.000 ден Штоф Каше - 73.000 ден Кожа црна - 73.000 ден Кожа во боја - 75.000 ден ..
0ден
Клуб фотелја Барселона
клуб фотелја на метална хром конструкција, тапацирана со можност за избор на бои. Цена на фотелја : Еко кожа - 22.000 ден Штоф каше - 24.000 ден Кожа црна - 24.000 ден Кожа во боја - 25.000 ден Цена на табуретка: Еко кожа - 12.000 ден Штоф каше - 13.500 ден Кож..
0ден
Клуб фотелја Бети
Клуб фотелја , тапацирана. Цена: Микро фибер - 7.500 ден Еко кожа - 8.000 ден Штоф каше - 9.500 ден Кожа црна - 9.500 ден Кожа во боја - 10.500 ден ..
0ден
Клуб фотелја Бригида
Клуб фотелја , со метална ногарка, тапацирана. Цена: Микро фибер - 12.500 ден Еко кожа -  12.800 ден Штоф каше -  13.800 ден Кожа црна -  13.800 ден Кожа во боја -  14.800 ден ..
0ден
Клуб фотелја Ета
Клуб фотелја со метална ногарка, тапацирана. Цена: Микро фибер -   7.000 ден Еко кожа -  7.500 ден Штоф каше -  8.000 ден Кожа црна -  8.000 ден Кожа во боја -  9.500 ден ..
0ден
Клуб фотелја Кано
Клуб фотелја Кано, тапацирана со метални ногарки. Цена: Микро фибер -  8.000 ден Еко кожа -  8.500  ден Штоф каше -  9.500 ден Кожа црна -  9.500  ден Кожа во боја -  10.500 ден ..
0ден
Клуб фотелја Ким
Клуб фотелја тапацирана. Цена: Микро фибер -  13.200 ден Еко кожа -  13.500 ден Штоф каше -  15.000 ден Кожа црна -  15.000 ден Кожа во боја -  16.000 ден ..
0ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012