Работни столици

Работни столици

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Стол Вуд Лаб
Стол Вуд Лаб Стол Вуд Лаб е работна столица  на тврди тркалца , седиштето и наслонот се дрвени и има најлон црна база. Цена:  2.950 ден     ..
2,950ден
Стол Круг
Стол Круг Стол Круг е работна столица со тврди тркалца и најлон црна база, може да биде и со хромирана база. Може да се изработи во еко кожа и штоф Цена: - во штоф каше - 2.850  ден - во еко кожа  - 2.550  ден ( хромирана база + 950 ден)  ..
0ден
Стол Тулип
Стол Тулип Работна столица Тулип со тврди тркалца , седиштето и наслонот се со црн полиуретан и најлон црна база. Цена: 5.700 ден     ..
5,699ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012