Претсобје

Претсобје

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
МАТИС АПОЛОН ПА 1-О МДФ
Дим: 50/37/209 ..
8,900ден
МАТИС АПОЛОН ПА-1 МДФ
Дим: 50/37/209 ..
7,700ден
МАТИС АПОЛОН ПА-2 МДФ
Дим: 50/37/209 ..
5,920ден
МАТИС АПОЛОН ПА-3 МДФ
Дим: 50/113 ..
4,180ден
МАТИС АПОЛОН ПА-6 МДФ
Дим: 25/37/209 ..
5,804ден
МИЛЛА ЕВЕРГРИН ВИТРИНА В2
Резбарен медијапан во комбинација со боја слонова коска за софистициран изглед на  целокупниот амбиент. Дим: 78/191/39 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!! ..
17,070ден
МИЛЛА ЕВЕРГРИН ЗАКАЧАЛКА ЦЛК
Резбарен медијапан во комбинација со боја слонова коска за софистициран изглед на  целокупниот амбиент. Дим: 70/112/13 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!!  ..
5,800ден
МИЛЛА ЕВЕРГРИН КОМОДА СО ПЕРНИЦА ЗА СЕДЕЊЕ К1
Резбарен медијапан во комбинација со боја слонова коска за софистициран изглед на  целокупниот амбиент. Дим: 70/45/39 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!!  ..
9,329ден
МИЛЛА ЕВЕРГРИН ЧЕВЛАРНИК ЦПЛ21
Резбарен медијапан во комбинација со боја слонова коска за софистициран изглед на целокупниот амбиент. Дим:79/101/39 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!!  ..
13,660ден
МИЛЛА РИО ВИТРИНА В1
Витрина со едно крило изработена со УВ лак во вискок сјај по најнова технологија. Внатрешноста на елементот се состои од 4 полици и гардеробна шипка на извлекување. Дим: 60/194/35 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!!  ..
11,601ден
МИЛЛА РИО ЗАКАЧАЛКА ЦЛК
Дим: 60/116/22 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!!  ..
5,349ден
МИЛЛА РИО КОМОДА СО ПЕРНИЦА К1
Комода со едно крило изработена со УВ лак во вискок сјај по најнова технологија. Внатрешноста на елементот се состои од 1 полица. Дим: 60/46/35 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!!  ..
7,170ден
МИЛЛА РИО ОГЛЕДАЛО ОГ
Дим: 60/74/2 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!!  ..
3,190ден
МИЛЛА РИО ЦИПЕЛАРНИК ЦПЛ21
Витрина со две крила и една фиока изработена со УВ лак во вискок сјај по најнова технологија. Внатрешноста на елементот се состои од 2 полици. Дим: 60/102/35 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!!  ..
12,060ден
МИЛЛА СТЕЛА ВИТРИНА В1
Високо квалитетна иверка во комбинација со медијапан висок сјај. Боја тобако храст/бел висок сјај. Дим: 63/197/36 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!!  ..
10,799ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012