Ормари

Ормари

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Аполон ПА-1
Ормарот е изработен од оплеменета иверка со дебелина од 18мм. Функционален и едноставен може да се вкопи секаде во вашиот дом. Ормарот е со полици и фиока во долниот дел. Можност за избор на бои бела, бука, венге, храст и цреша. Димензии: 50 / 37 / 209 ..
6,350ден
Атина А1
Ормарот е изработен од оплеменета иверка со дебелина од 18мм. Функционален и едноставен може да се вкопи секаде во вашиот дом. Ормарот е со полици и фиока во долниот дел. Можност за избор на бои бела, бука, венге, храст и цреша. имензии: 50 / 37 / 209 ..
6,550ден
Комода ПА-3
ДИМЕНЗИИ : 50/37/95 ВО БОЈА: БЕЛА, ВЕНГЕ, ЦРЕША, БУКА, ХРАСТ. ..
3,710ден
Комода Рома  РУ
ДИМЕНЗИИ: 72/37 - 72/37 - 95 ВО БОЈА : БЕЛА, ХРАСТ, ВЕНГЕ, ЦРЕША И БУКА ..
4,970ден
Комода Рома 1
ДИМЕНЗИИ: 75/37/95 ВО БОЈА : БЕЛА, ХРАСТ, ВЕНГЕ, ЦРЕША И БУКА ..
3,870ден
Комода Рома 150
ДИМЕНЗИИ : 150/40/80 ВО БОЈА: БЕЛА, ВЕНГЕ, ЦРЕША, БУКА, ХРАСТ. ..
7,820ден
Комода Рома 3
Димензии: 112,5 /  37  / 95 см ..
6,145ден
Комода РОМА 3
ДИМЕНЗИИ : 113/37/95 ВО БОЈА: БЕЛА, ВЕНГЕ, ЦРЕША, БУКА, ХРАСТ. ..
6,799ден
Комода Рома 4
Комодата е изработена од оплеменета иверка. Се состои од четири пространи фиоки со метални рачки. Бојата може да биде венге, бело, храст, бука и цреша. Димензии: 75 / 52 / 80 ..
5,870ден
Комода РОМА 4
ДИМЕНЗИИ: 75/37/95 ВО БОЈА : БЕЛА, ХРАСТ, ВЕНГЕ, ЦРЕША И БУКА ..
6,099ден
Комода Рома 7
Димензии : 45/52/100 Бои : Цреша, Венге , Храст , Бело и Бука ..
5,930ден
Ормар Азур
Ормарот се состои од две крила со sof close механизам за тихо затварање,а внатрешноста се состои од полица и механизам за закачување на гардероба. Бојата може да биде темна небраска , а бојата на фронтот(лице) може да биде бела. Димензии:68 / 189 / 35 ..
6,419ден
Ормар Дана
Ормарот е изработен од иверка.Се состои од две крила и содржи една  полица.Soft close механизам на затварање на крилата. Бојата на корпусот може да биде небраска и                                ..
11,192ден
Ормар Лион
Ормарот е изработен од иверка со дебелина од 18мм. Внатрешноста на ормарот се состои од 5 полици, како и едно крило кое има soft close механизам за тихо затварање. Бојата може да биде храст, а лицето(фронт) може да  биде бело. Димензии: 44 / 197 / 37   ..
5,926ден
Чевларник Азур
Чевларникот се состои од две крила во чија внатрешност има две полици, како една фиока со soft close механизам за тихо затварање. Изработен е од иверка со дебелина од 18мм. Бојата на корпусот и на фронтот  може да биде бела боја, а бојата  на лицето(фронт) може да биде в..
5,450ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012