Чевларници

Чевларници

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Комода Азур
Комодата е со едно крило и тапацирана перница за седење. Содржи една полица изработена од иверка. Бојата на корпусот може да биде темна небраска, а бојата на лицето може да биде бела.  Димензии:50 / 47 / 35 ..
4,754ден
Комода Дана
Комодата е со едно крило и тапацирана перница за седење. Содржи две полици изработени од иверка. Бојата на корпусот може да биде небраска и                                         ..
6,308ден
Комода Лион
Комода со тапацирана перница за седење, неопходна за  сите кои сакаат функционалност. Едно крило со soft close механизам за тихо затварање и две полици. Бојата на корпусот може да биде храст, бојата на лицето(фронт) може да биде бела. Димензии: 86 / 43 / 37 ..
5,395ден
МАТИС АПОЛОН ПА-3 МДФ
Дим: 50/113 ..
4,180ден
МАТИС КОМОДА АПОЛОН ПА-3
ДИМЕНЗИИ : 50/37/95 ВО БОЈА: БЕЛА, ВЕНГЕ, ЦРЕША, БУКА, ХРАСТ. ..
3,710ден
МАТИС КОМОДА РОМА 1
ДИМЕНЗИИ: 75/37/95 ВО БОЈА : БЕЛА, ХРАСТ, ВЕНГЕ, ЦРЕША И БУКА ..
3,870ден
МАТИС КОМОДА РОМА 150
ДИМЕНЗИИ : 150/40/80 ВО БОЈА: БЕЛА, ВЕНГЕ, ЦРЕША, БУКА, ХРАСТ. ..
7,820ден
МАТИС КОМОДА РОМА 3
Димензии: 112,5 /  37  / 95 см ..
6,145ден
МАТИС КОМОДА РОМА 4
Комодата е изработена од оплеменета иверка. Се состои од четири пространи фиоки со метални рачки. Бојата може да биде венге, бело, храст, бука и цреша. Димензии: 75 / 52 / 80 ..
5,870ден
МАТИС КОМОДА РОМА 7
Димензии : 45/52/100 Бои : Цреша, Венге , Храст , Бело и Бука ..
5,930ден
МАТИС КОМОДА РОМА РУ
ДИМЕНЗИИ: 72/37 - 72/37 - 95 ВО БОЈА : БЕЛА, ХРАСТ, ВЕНГЕ, ЦРЕША И БУКА ..
4,970ден
МИЛЛА ЕВЕРГРИН КОМОДА СО ПЕРНИЦА ЗА СЕДЕЊЕ К1
Резбарен медијапан во комбинација со боја слонова коска за софистициран изглед на  целокупниот амбиент. Дим: 70/45/39 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!!  ..
9,329ден
МИЛЛА ЕВЕРГРИН ЧЕВЛАРНИК ЦПЛ21
Резбарен медијапан во комбинација со боја слонова коска за софистициран изглед на целокупниот амбиент. Дим:79/101/39 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!!  ..
13,660ден
МИЛЛА РИО КОМОДА СО ПЕРНИЦА К1
Комода со едно крило изработена со УВ лак во вискок сјај по најнова технологија. Внатрешноста на елементот се состои од 1 полица. Дим: 60/46/35 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!!  ..
7,170ден
МИЛЛА РИО ЦИПЕЛАРНИК ЦПЛ21
Витрина со две крила и една фиока изработена со УВ лак во вискок сјај по најнова технологија. Внатрешноста на елементот се состои од 2 полици. Дим: 60/102/35 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!!  ..
12,060ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012