Закачалки

Закачалки

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Закачалка  АТИНА А2
Функционална и едноставна закачалка изработена од оплеменета иверка со дебелина од 18мм. Елементот се состои од 6 правилно распоредени закачалки и  постолје за чадори.Дизајнирани се да се вклопат секаде во вашиот простор. Бојата може да биде бела, бука, цреша, венге и храст. ..
0ден
Закачалка Азур
Закачалката е изработена од иверка со дебелина од 27мм. Се состои од 5 закачалки и една гардеробна шипка. Бојата може да биде темна небраска, а фронтот(лице) може да биде во бела боја. Димензии: 50 / 142 / 27 ..
2,800ден
ЗАКАЧАЛКА АПОЛОН ПА-2
Функционална и едноставна закачалка изработена од оплеменета иверка. Горниот дел поседува 6 рамномерно распоредени закачалки а долниот дел  е комода со простран оставински простор поделен со полици. Бојата може да биде бела, бука, венге, храст и цреша. Димензии: 50 / 37 ..
0ден
Закачалка Дана
Изработена од иверка со дебелина од 18 и 25мм. Се состои од 5 закачалки и една гардеробна шипка. Бојата на корпусот може да биде небраска и                                         ..
4,200ден
Закачалка Лион
Изработена е од иверка со дебелина од 18мм. Бојата може да биде храст. Димензии: 86 / 79 / 29 ..
2,650ден
ПРЕТСОБЈЕ АПОЛОН ПА-4
Претсобјето е изработено од оплеменета иверка и АБЦ кант трака која овозможува дополнителна заштита од оштетувања. Современиот дизајн на ова претсобје овозможува доволно простор за вашите чевли и гардероба. Боите може да бидат бело, храст, цреша и венге. Димензии: 150 / 37 / 2..
0ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012