Огледала

Огледала

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Огледало Азур
Опис Бојата на огледалото може да биде темна  небраска    и бело . Димензии: 68/78/2   ..
2,300ден
Огледало Аполон ПА-3
Рамот на огледалото е изработен од иверка со дебелина од 18мм. Поради своите димензии огледалото може да се вклопи во претсобје, дневни соби, спални и детски соби.. Димензии: 50 / 113 ..
1,925ден
Огледало Гранд
Производи од масивно дрво.   ..
9,960ден
Огледало Дана
Бојата на огледалото мо=е да биде небраска и бело,а украсната медијапанска лајсна може да биде во беж боја со висок сјај и бела боја со висок сјај. Димензии:80 / 65 / 70 ..
3,020ден
Огледало Леон
Масивно изработено огледало кое ќе се вклопи во  секој дел од вашиот дом. Можност за избор на бои на дрво. Димензии: 148х83х32 ..
8,750ден
Огледало Лион
Огледалото е изработено од иверка со дебелина од 18мм. Бојата може да биде храст. Димензии: 79 / 73 / 18 ..
2,060ден
Огледало Орион
Производи од масивно дрво. Димензии : 130*80*44 ..
8,360ден
Огледало Скала
 Производи од масивно дрво  153*94*90 ..
11,100ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012