АКЦИЈА

АКЦИЈА

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Агол Аватар
Аголна гарнитура изработена од квалитетна еко кожа и иноксни ногарки кои и даваат модерен и софистициран изглед. Италијански дизајн кој се вклопува во вашиот простор. Можност за избор на повеќе бои на еко кожа и разни дезени на штоф. Можност за зголемување и намалување на диме..
49,990ден
Агол Брисел
Аголна гарнитура, модерно и современо дизајнирана. Лесно ќе се вклопи во вашиот животен простор. Се одликува со комфор и права линија.  Узглавјето се поместува по ваша желба. Димензии : 260 / 186 / 95 ..
37,200ден
Агол Вега
Аголна гарнитура изработена од квалитетeн штоф и иноксни ногарки кои и даваат модерен и софистициран изглед. Италијански дизајн кој се вклопува во вашиот простор. Можност за избор на повеќе бои на еко кожа и разни дезени на штоф. Можност за зголемување и намалување на димензии..
46,250ден
Детска Соба Тренд
Распродажба на експонат ... 20% попуст на детска соба ТРЕНД(ЛЕСНИНА МИ) намалена од 43.800ден сега со цена од 36.500ден. Детската соба се состои од: -Лизгачки ормар ТРЕНД со димензии 135/50/120 (ормарот се состои од полици од едната страна и дел за закачување од другата страна..
36,500ден
КУЈНА МОДЕРН
Распродажба на експонат  кујна  MODERN. Димензии на кујната  -  210 / 220   84.640den -30%popust   =  65.000den. ..
65,000ден
Стол Хенри
Трпезариски стол Хенри Производител- Симпо Врање Високо квалитетна изработка во природна кожа   ..
6,000ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012