Дневни

Дневни

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
T+Д+Ф САНИ ДЕЛУКС
Удобна седечка гарнитура со модерен нордиски дизајн со специфичен дизајн на  дрвени ногарки во натур боја. Составена е од тросед, двосед и една фотелја. На сите три елементи нема механизми за спиење што придонесува за уште поголема удобност во седењето и поголемо..
32,399ден
АГОЛ ГЕМИНИ М
Повеќефункционална и модуларна гарнитура која ќе ги задоволи вашите потреби за секојднево користење  и вечерно уживање. Дим: 220/220 ..
0ден
АГОЛ ГО
Широк избор на бои и еко кожи. Гарнитурата има механизам за спиење и кутија за постелнина. Дим: 278/170 ..
28,350ден
АГОЛ ГОЛИНО
Широк избор на бои и еко кожи. Гарнитурата има механизам за спиење и кутија за постелнина. Дим: 283/173 ..
28,879ден
АГОЛ ЛЕСТЕР + ТОПЕР(НАДДУШЕК)
Широк избор на бои и еко кожи. Гарнитурата има механизам за спиење и кутија за постелнина. Дим: 275/215 ..
31,499ден
АГОЛ ЛИСАБОН
Аголот е со механизам за спиење и кутија наменета за одлагање на постелнина. Можност за избор на различни бои на штофови и еко кожи. Дим: 270/225/95 ..
53,990ден
АГОЛ ЛОРД
Аголната гарнитура Лорд со својата удобност во седењето дава нова димензија во Вашата дневна соба.  Со неколку лесни потези оваа гарнитура се претвора и во удобен лежај за спиење. Во составот на оваа гарнитура имате и дел каде можете да ја оставате Вашата постелн..
30,330ден
АГОЛ МАКАН
Широк избор на бои и еко кожи. Гарнитурата има механизам за спиење. Дим: 393/212/163 ..
33,300ден
АГОЛ РИО
Со одбирањето на оваа аголна гарнитура ќе имате парче мебел  кое брзо ке стане  Ваше омилено место во куќата. Агол РИО се претвора во удобен лежај за спиење, а во составот на оваа гарнитура има и дел каде можете да ја оставате Вашата постелнина. * Можност за одбирање ..
28,799ден
ДВОСЕД СЕНДИ
Удобни седечки елементи за дневна соба со ултра модерен дизајн и перфектна удобност за седење. Димензии на двосед 185х95 см ..
13,680ден
РАДДА ЕВЕРГРИН ВИСЕЧКА ПОЛИЦА
Дим: 100/5/19 ..
2,700ден
РАДДА ЕВЕРГРИН ВИТРИНА В2
Резбарен медијапан во комбинација со боја слонова коска за софистициран изглед на  целокупниот амбиент. Дим: 69/201/49 ..
19,099ден
РАДДА ЕВЕРГРИН КЛУБ МАСА КЛС
Резбарен медијапан во комбинација со боја слонова коска за софистициран изглед на  целокупниот амбиент. Дим: 102/45/66 ..
9,099ден
РАДДА ЕВЕРГРИН КОМОДА К21С
Резбарен медијапан во комбинација со боја слонова коска за софистициран изглед на  целокупниот амбиент. Дим: 101/128/49 ..
18,150ден
РАДДА ЕВЕРГРИН КОМОДА К32
Резбарен медијапан во комбинација со боја слонова коска за софистициран изглед на  целокупниот амбиент. Дим: 159/102/49  ..
21,299ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012