Троседи со механизам за спуштање

Троседи со механизам за спуштање

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
МАТИС ДВОСЕД СОФТ
Двоседот се карактеризира со метална рам конструкција и латофлекс. Навлаката е со патент со што се овозможува лесна манипулација и одржување. Дим: 124/110/90 ..
17,499ден
МАТИС ЛЕЖАЈ СПАЈДЕР
ДИМЕНЗИИ 200/85/85 -ЧЕЛИЧНА НОСЕЧКА КОНСТРУКЦИЈА - ЛАТОФЛЕКС  ЛЕТВИЧКИ ИЗРАБОТЕНИ ОД ЛАМИНИРАНА БРЕЗА - КУТИЈА ЗА ПОСТЕЛНИНА ИЗРАБОТЕНА ОД ОПЛЕМЕНЕТА ИВЕРКА - ДУШЕК ОД ПОЛИУРЕТАНСКА ПЕНА - НАВЛАКА ЗА ДУШЕК  -  ..
14,840ден
МАТИС ТРОСЕД КЛИК
ДИМЕНЗИИ 192/132 -ЧЕЛИЧЕН РАМ - ГУМИРАНА ПОТПОРА НА ЛАТОФЛЕКС ЛЕТВИЧКИ - ЛАТОФЛЕКС ЛЕТВИЧКИ ИЗРАБОТЕНИ ОД ЛАМИНИРАНА БРЕЗА - ПОЛИУРЕТАНСКА ПЕНА  - ДУШЕК НАВЛАКА - НАВЛАКА ВО ШТОФ ШТО СЕ ВАДИ ..
15,669ден
МАТИС ТРОСЕД СОФТ
Троседот се карактеризира со метална рам конструкција и латофлекс, полиуретанска пена и навлака која се вади. ДИМЕНЗИИ:  160/110/90 ..
19,924ден
ТРОСЕД АДАМ
Тросед АДАМ за неколку моменти, на многу едноставен начин ќе Ви пружи практичен и удобен простор за спиење со димензии од 200х140 цм. Идеален за во детски соби или помали простори. Испод седечкиот дел на троседот имате простор (кутија за постелнина) која ќе Ви осигура додатен простор..
15,490ден
ТРОСЕД АПОЛОН
Тросед Аполон за неколку моменти, на многу едноставен начин ќе Ви пружи практичен и удобен простор за спиење со димензии од 200х160 цм. Многуте перници на тросед ке придонесат за уште поголема удобност во седењето на троседот. Под седечкиот дел на троседот имате простор (кутија за постел..
18,499ден
ТРОСЕД ГАМА СО СТРАНИЦИ
Тросед Гама со страници за неколку моменти, на многу едноставен начин ќе Ви пружи практичен и удобен простор за спиење со димензии од 200х140 цм. Многуте перници ќе придонесат за уште поголема удобност во седењето на троседот. Под седечкиот дел на троседот имате простор (кутија за постел..
13,899ден
ТРОСЕД КЕНДИ
ДИМЕНЗИИ 208/97/103 ..
19,719ден
Тросед Лион
Димензии на тросед Лион : 190/90/75  Димензии на душекот : 200/145   ..
0ден
ТРОСЕД ЛУСИ
Тросед Луси за неколку моменти, на многу едноставен начин ќе Ви пружи практичен и удобен простор за спиење со димензии од 200х140 цм. Многуте перници на тросед ке придонесат за уште поголема удобност во седењето на троседот. Под седечкиот дел на троседот имате простор (кутија за постелни..
12,900ден
ТРОСЕД РИО
Тросед Рио(без раконаслон) за неколку моменти, на многу едноставен начин ќе Ви пружи практичен и удобен простор за спиење со димензии од 200х140 цм. Многуте перници на троседот ке придонесат за уште поголема удобност во седењето. Под седечкиот дел на троседот имате простор (кутија за пос..
12,900ден
ТРОСЕД ХЕЛЕНА
Тросед Хелена за неколку моменти, на многу едноставен начин ќе Ви пружи практичен и удобен простор за спиење со димензии од 200х140 цм. Многуте перници ќе придонесат за уште поголема удобност во седењето на троседот. Под седечкиот дел на троседот имате простор (кутија за постелнина) која..
16,599ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012