Гарнитури

Гарнитури

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Агол Брисел
Аголна гарнитура, модерно и современо дизајнирана. Лесно ќе се вклопи во вашиот животен простор. Се одликува со комфор и права линија.  Узглавјето се поместува по ваша желба. Димензии : 260 / 186 / 95 ..
37,200ден
АГОЛ ГО
Широк избор на бои и еко кожи. Гарнитурата има механизам за спиење и кутија за постелнина. Дим: 278/170 ..
28,350ден
АГОЛ ГОЛИНО
Широк избор на бои и еко кожи. Гарнитурата има механизам за спиење и кутија за постелнина. Дим: 283/173 ..
28,879ден
Агол Елвана
Димензии на аголот :  300/200/109  Гарнитурата може да се изработи во повеќе видови на висококвалитетен штоф, еко кожа и природна кожа. Гарнитурата има механизам за пуштање..   ..
0ден
Агол Идеал (Ц800)
Аголна гарнитура изработена од квалитетна еко кожа и иноксни ногарки кои и даваат модерен и софистициран изглед. Италијански дизајн кој се вклопува во вашиот простор. Можност за избор на повеќе бои на еко кожа и разни дезени на штоф. Можност за зголемување и намалување на димен..
53,990ден
АГОЛ ЛЕСТЕР + ТОПЕР(НАДДУШЕК)
Широк избор на бои и еко кожи. Гарнитурата има механизам за спиење и кутија за постелнина. Дим: 275/215 ..
31,499ден
АГОЛ МАКАН
Широк избор на бои и еко кожи. Гарнитурата има механизам за спиење. Дим: 393/212/163 ..
33,300ден
Агол Мистер акција
Изработени од квалитетно буково дрво. Седење и потпирање на високо еластичен сунгер. Изработка во квалитетни штофови и еко кожи. Можност за изработка со природна кожа  од најнов тренд Тросед со латофлекс механизам Моделот може да се нарача во палета од преку..
19,000ден
Агол Порто
              Изработени од квалитетно буково дрво седење и потпирање на високо еластичен сунгер. Изработка во  квалитетни штофови и еко кожи. Можност за б..
19,900ден
Агол Стил
Аголот овозможува удобност и комфорт со подесувачки механизми за глава. Можност за избор на штоф и еко кожа во повеќе бои и дезени. Димензии: 310 / 300 ..
57,150ден
Агол Тоскана
Димензии  : 320*270*100 см ..
49,100ден
Агол Тренди
Аголна гарнитура, модерна, современ дизајн, лесно се вклопува во било кој простор. Комфорна гарнитура која лесно се претвара во удобен лежај. Достапна во штоф, еко кожа и кожа.   Димензии: 240*170 ..
29,990ден
Агол Јасмин
Изработени од квалитетно буково дрво. Седење и потпирање на високо еластичен сунгер. Изработка во квалитетни штофови и еко кожи. Можност за изработка со природна кожа  од најнов тренд Тросед со латофлекс механизам Моделот може да се нарача во палета од преку..
27,990ден
ТДФ  Милано
Гарнитура за луксузен простор. Баланс помегу изглед, квалитет и цена, ќе го направи секој амбиент топол и многу пријатен.   Достапна во штоф, еко кожа и кожа.   Димензии:  Четворосед: 264*84*80 Тросед со механизам за спиење: 195*84*80 Релакс софа..
59,900ден
ТДФ Армада
Гарнитура со висок квалитет , изработена во природна кожа,модерен дизајн и одличен комфор Mеханизам за спиење. Димензии   Тросед   235*102*92                    Двосед    196*98*92      ..
97,299ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012