Трпезариски столици

Трпезариски столици

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
О&Г КАЛИГАРИС СТОЛ ГО
Италијански стол со метална конструкција кој  овозможува стабилност и се вклопува во вашиот дом. Можност за избор на повеќе бои.   ..
5,299ден
О&Г КАЛИГАРИС СТОЛ ДАЈМОНД
Квалитетно изработен италијански модел на стол  кој лесно се вклопува во вашиот дом. Столот има дрвена конструкција со можност за избор на боја а седиштето може да биде  од регенерирана кожа или штоф. ..
9,249ден
СТОЛ ЕВА
Модерен дизајн на стол во комбинација со удобност.   Анатомското тапацирано седиште и наслон нуди исклучителна удобност при седење.   Конструкцијата е изработена од дрво-бука, со најсовремена технологија и   софистицирани машинии и алати за обаработка ..
3,699ден
СТОЛ КАМЕЛИЈА
Класичен дизнајниран стол за префинет фкус.   Стол со прекрасно изработен дрвен наслон   кој одлично се вклопува со тапацирано седиште,   надополнет со раконаслон за поголема удобност при седење. .   Конструкцијата е изработена од дрво-бука, с..
3,800ден
СТОЛ КАМЕЛИЈА СО РАЧКИ
Класичен дизнајниран стол за префинет фкус.   Стол со прекрасно изработен дрвен наслон кој одлично се   вклопува со тапацирано седиште, надополнет со раконаслон   за поголема удобност при седење. .   Конструкцијата е изработена од дрво-бука, с..
4,600ден
СТОЛ ЛИНДА
Столови во широк избор на луксузни штофови... ..
1,750ден
Стол Сара
..
1,989ден
Стол Јосиф
Димензии: 42 x 53 x 103 cm Изработка: Модерен трпезариски стол со метална рамка и основа. Седиште тапацирано со еко кожа. Висина на седиште: 48 cm Боја: Бела, Црна, Капучино, Крем, Сива, Зелена     ..
2,989ден
СТОЛ ЏИНА
Модерен дизјан на стол кој не останува незабележан.   Широкиот и тапациран наслон и седиштен овозможуваат   комфорт кој не се пропушта.   Конструкцијата е изработена од дрво-бука, со најсовремена технологија   и софистицирани машинии и алати за..
4,289ден
СТОЛ ЏИНА СО РАЧКИ
Модерен дизјан на стол со раконаслон кој не останува незабележан.   Широкиот и тапациран наслон и седиштен овозможуваат комфорт   кој не се пропушта.   Конструкцијата е изработена од дрво-бука, со најсовремена технологија   и софистицирани маши..
4,739ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012