Кујни

Кујни

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
КУЈНА ЕВЕРГРИН
Kујните се изработуваат по елементи во зависност од вашиот простор. Елементите се изработуваат од квалитетна иверка и дизајн кој овозможува модерна иновација во вашиот простор. Бојата може да биде во слонова коска. ..
0ден
Kујните се изработуваат по елементи во зависност од вашиот простор. Елементите се изработуваат од квалитетна иверка и дизајн кој овозможува економичност и функционалност. Бојата може да биде шампањ, бамбус, бордо/сива, цреша и венге. ..
0ден
КУЈНА ИН МДФ
Kујните се изработуваат по елементи во зависност од вашиот простор.  Елементите се изработуваат од квалитетна иверка и дизајн кој овозможува модерна иновација во вашиот простор. Бојата може да биде бела, бордо, беж, орев, црно дрво.   ..
0ден
КУЈНА КЛАСИК
Kујните се изработуваат по елементи во зависност од вашиот простор. Елементите се изработуваат од квалитетна иверка и дизајн кој овозможува економичност и функционалност. Бојата може да биде венге и бамбус. ..
0ден
КУЈНА МОДЕРН
Kујните се изработуваат по елементи во зависност од вашиот простор. Елементите се изработуваат од квалитетна иверка и модерен дизајн кој на самиот простор му дава софистицирана естетика. Бојата може да биде бела, беж, бордо и црна. ..
0ден
Кујна Рустик
..
0ден
КУЈНА СКВЕАР
Kујните се изработуваат по елементи во зависност од вашиот простор. Елементите се изработуваат од квалитетна иверка и модерен дизајн кој на самиот простор му дава софистицирана естетика. Бојата може да биде бела мат боја. ..
0ден
КУЈНА СТАНДАРД 200
Kујните се изработуваат по елементи во зависност од вашиот простор. Елементите се изработуваат од  иверка и дизајн кој овозможува економичност и функционалност. Наменета е за мал простор. Димензии: 220 / 60 / 216 ..
16,290ден
КУЈНА ХАЈЛАЈН
Kујните се изработуваат по елементи во зависност од вашиот простор. Елементите се изработуваат од квалитетна иверка и дизајн кој овозможува модерна иновација во вашиот простор. Бојата може да биде бела, бордо и црна. ..
0ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012