Барски столици

Барски столици

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Стол Бар05
Барска столица Бар05 Шанк стол Бар05 на метална хром конструкција - тапацирана. Може да се изработи во штоф, еко кожа и природна кожа. Цена: - во штоф каше - 5.800 ден - во еко кожа  - 5.500 ден - во црна кожа - 5.800 ден - во кожа во боја - 6.000 ден   ..
0ден
Стол Бар05 ПВЦ
Барска столица Бар 05 ПВЦ Шанк стол Бар05 ПВЦ на метална хром конструкција - со пвц седиште. Може да се изработи во боја бела и црна. Цена: 4.500 ден   ..
0ден
Стол Бар05 ПВЦ 3001
Барска столица Бар05 пвц 3001 Шанк стол бар05 пвц 3001 на метална хром конструкција - со пвц седиште. Може да се изработи во бела и црна боја. Цена:  5.100 ден   ..
0ден
Стол ЗЕТА
Барска столица Зета Шанк стол Зета на метална хром конструкција - тапацирана. Може да се изработи во штоф, еко кожа и природна кожа. Цена: - во штоф каше - 3.200 ден - во еко кожа  - 2.900 ден - во црна кожа - 3.200 ден - во кожа во боја - 3.400 ден   ..
0ден
Стол Лонг
Барски стол Лонг Шанк стол на метална хром контрукција - тапацирана. Голем избор на штофови. еко кожа и природна кожа. Цена на шанк стол Лонг: - во штоф каше - 2.800 ден - во еко кожа - 2.500 ден - во црна кожа - 2.800 ден - во кожа во боја - 3.000 ден   ..
0ден
Стол Ситол
Барска столица Ситол Стол Ситол со тапацирана конструкција. Може да се изработи во штоф Цена:  7.500 ден ..
0ден
Стол Х-17
Барски стол Х-17 Димензии: 44 x 38 x 90-111 cm Боја: Бела Изработка: Барски стол со подесива висина. Седечки дел во висок сјај изработен АБС пластмаса. Метална хромирана основа рамка.     ..
2,300ден
Стол Ѕвезда
Барски Стол Звезда Димензии: 40 x 41 x 65-86 cm   ..
3,299ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012