Трпезариски маси

Трпезариски маси

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Маса Аладино
Трпезариска маса од познатиот италијански бренд Calligaris. Изработена од високо квалитетни материјали по највисоки стандарди. Димензии : 120/85 (+60) Редовна цена 29.520 ден Цена со попуст - 15% = 25.090 ден ..
25,092ден
Маса Еминенс
Трпезариска маса од познатиот италијански бренд Calligaris. Изработена од високо квалитетни материјали по највисоки стандарди. Димензии : 160/90 (+50)  Редовна цена : 53.880 ден Цена со Попуст : 45.800 ден ..
45,799ден
Маса Ива
Трпезариска маса изработена од медиапан достапна во повеќе бои. Масата е со димензии: 140 / 90 + 40 ..
13,989ден
Маса М5
Трпезариска маса изработена од медиапан достапна во повеќе бои и комбинација од медиапан и бои. Освен стандардната димензија од 160x90cm со продолжување од 50cm како што е на сликата, масата е достапна и во следниве димензии: (180x90)+50; (140x90)+50; (160x90)+100. ..
16,990ден
Маса Твистер
Трпезариска маса од познатиот италијански бренд Calligaris. Изработена од високо квалитетни материјали по највисоки стандарди. Димензии 160/90 Редовна цена : 44.090 ден Цена со попуст -15 %  : 37.490 ден ..
37,490ден
Маса Флај
Трпезариска маса од познатиот италијански бренд Calligaris. Изработена од високо квалитетни материјали по највисоки стандарди. Димензии : 130/90 (+230) Редовна цена : 39.800 ден Цена со попуст -15 % = 33.850 ден ..
33,849ден
Маса Њу Смарт
Трпезариска маса од познатиот италијански бренд Calligaris. Изработена од високо квалитетни материјали по највисоки стандарди. Димензии :130/90 (+100) Редовна цена : 38.800 ден Цена со попуст - 15% : 32.990 ден ..
32,985ден
МАТИС МАСА СТАНДАРД
ВО БОЈА: ВЕНГЕ, БЕЛА, БУКА, ЦРЕША И ХРАСТ. ДИМЕНЗИИ: 80/80/75 ..
5,200ден
МАТИС МАСА СТАНДАРД ПЛУС
ВО БОЈА: БЕЛА, ВЕНГЕ, ЦРЕША, БУКА, ХРАСТ. ДИМЕНЗИИ: 120/153Х80Х75 ..
9,000ден
ТРПЕЗАРИСКА МАСА АРМОНИ
Изработка на разни димензии во зависност од потребата на купувачот. Широк избор на бои. Дим: 160/90 + 40цм пуштање ..
20,000ден
ТРПЕЗАРИСКА МАСА ИВА Ф120
Трпезариска маса изработена од медиапан достапна во повеќе бои и комбинација од медиапан и бои. ..
13,989ден
ТРПЕЗАРИСКА МАСА М12
Модерна маса со елегантен дизајн. Конструкцијата е изработена од метал, со најсовремена технологија и софистицирани машинии и алати за обаработка на метали како и употреба на висококвалитетни материјали. Конструкцијата достапна е за фарбање во 15 бои во мат или висок сјај. Погодни..
23,500ден
ТРПЕЗАРИСКА МАСА М8
Трпезариска маса изработена од медиапан достапна во повеќе бои и комбинација од медиапан и бои. Освен стандардната димензија од 160x90cm со продолжување од 50cm како што е на сликата, масата е достапна и во следниве димензии: (180x90)+50; (140x90)+50; (160x90)+100. ..
21,500ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012