Детски соби

Детски соби

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
КИКИ ТРИО ВИСЕЧКА ПОЛИЦА ВП3
дим: 58/172/22 ..
5,690ден
КИКИ ТРИО ГАРДЕРОБЕР Г33
Комфорен гардеробер со три крила и три фиоки, корпус изработен од иверка во боја јавор со дебелина од 18мм, фронтови достапни во три  бои во зависност од изборот на колекцијата: ТRIO COFFEE или TRIO GREEN. дим: 125/200/56 ..
23,549ден
КИКИ ТРИО КЛУБ МАСИЧКА КЛС
дим: 57/47/56 ..
3,299ден
КИКИ ТРИО КОМОДА К13
Комода со едно крило и три фиоки, корпус изработен од иверка во боја јавор со дебелина од 18мм, фронтови достапни во три  бои во зависност од изборот на колекцијата: ТRIO COFFEE или TRIO GREEN. дим: 125/124/44 ..
11,599ден
КИКИ ТРИО КОМОДА К31
Комода со три крила и една фиока, корпус изработен од иверка во боја јавор со дебелина од 18мм, фронтови достапни во три  бои во зависност од изборот на колекцијата: ТRIO COFFEE или TRIO GREEN. дим: 125/124/44 ..
15,700ден
КИКИ ТРИО КОМПЈУТЕРСКО БИРО КС3
Достапно во декор: ТRIO COFFEE или TRIO GREEN. дим: 115/75/60 ..
10,799ден
КИКИ ТРИО КУТИЈА ЗА ПОСТЕЛНИНА КП
Практична кутија со тапацирано узглавје дизајнирана да ги задоволи потребите за одлагање на постелнина. дим: 103/96/27 ..
7,970ден
КИКИ ТРИО НАТКАЗНА НС3
Достапна во декор: TRIO COFFEE и TRIO GREEN дим: 44/49/58 ..
5,690ден
КИКИ ТРИО ТВ КОМОДА
Модерна тв комода која лесно се вклопува во просторот на вашето дете. Достапна во декор: TRIO GREEN и TRIO COFFEE. дим: 121/58/41 ..
8,419ден
КИКИ ТРИО ФИОКА ФК80
дим: 85/27/199 ..
5,239ден
КИКИ ЏОЈ ВИСЕЧКА ПОЛИЦА ВП
Високо квалитетна иверка во комбинација со весели бои кои ќе внесат свежина и радост во просторот на секое дете. дим: 95/35/20 ..
3,529ден
КИКИ ЏОЈ ГАРДЕРОБЕР Г32
Високо квалитетна иверка во комбинација со весели бои кои ќе внесат свежина и радост во просторот на секое дете. дим: 128/200/56 ..
21,279ден
КИКИ ЏОЈ КЛУБ МАСИЧКА КЛС
Високо квалитетна иверка во комбинација со весели бои кои ќе внесат свежина и радост во просторот на секое дете. дим: 57/47/56 ..
3,759ден
КИКИ ЏОЈ КОМОДА К13
Високо квалитетна иверка во комбинација со весели бои кои ќе внесат свежина и радост во просторот на секое дете. дим: 126/84/44 ..
12,750ден
КИКИ ЏОЈ КОМПЈУТЕРСКО БИРО КС3
Високо квалитетна иверка во комбинација со весели бои кои ќе внесат свежина и радост во просторот на секое дете. дим: 125/75/60 ..
9,890ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012