Комоди

Комоди

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
КИКИ НАТКАСНА НС2
Наткасна со две фиоки, со дебелина на корпус 18мм. Дим: 44/50/37 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
3,869ден
КИКИ ОГРАДА ОК120
Ограда за кревет КРД и КРТ90, со дебелина на корпусот 18мм. Дим: 2/29/120 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
2,050ден
КИКИ ПЛЕЈ ФИОКАР Ф4
Фиокарот е составен од 4 фиоки со функција на меко затварање.  Дим: 84/89/56 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
10,819ден
КИКИ ТВ КОМОДА 120-2К
Тв комода за детска соба. Составена е од 2 вратички и полица за телевизор. Дим: 120/49/37  ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
6,799ден
КИКИ ТРИО КОМОДА К13
Комода со едно крило и три фиоки, корпус изработен од иверка во боја јавор со дебелина од 18мм, фронтови достапни во три  бои во зависност од изборот на колекцијата: ТRIO COFFEE или TRIO GREEN. дим: 125/124/44 ..
11,599ден
КИКИ ТРИО КОМОДА К31
Комода со три крила и една фиока, корпус изработен од иверка во боја јавор со дебелина од 18мм, фронтови достапни во три  бои во зависност од изборот на колекцијата: ТRIO COFFEE или TRIO GREEN. дим: 125/124/44 ..
15,700ден
КИКИ ТРИО КУТИЈА ЗА ПОСТЕЛНИНА КП
Практична кутија со тапацирано узглавје дизајнирана да ги задоволи потребите за одлагање на постелнина. дим: 103/96/27 ..
7,970ден
КИКИ ТРИО ТВ КОМОДА
Модерна тв комода која лесно се вклопува во просторот на вашето дете. Достапна во декор: TRIO GREEN и TRIO COFFEE. дим: 121/58/41 ..
8,419ден
КИКИ ФИОКАР Ф4
Фиокарот е составен од 4 фиоки, со дебелина на корпусот 18мм. Боја на фиоките киви, розова, песок,бела,сина, јасмин и маслинка боја. Дим: 84/89/56 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
10,129ден
КИКИ ЏОЈ КОМОДА К13
Високо квалитетна иверка во комбинација со весели бои кои ќе внесат свежина и радост во просторот на секое дете. дим: 126/84/44 ..
12,750ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012