Ормари

Ормари

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
КИКИ ВИТРИНА В22
Витрината е изработена од висококвалитетна иверка,составена од 3 полици, 2 вратички,  2 фиоки.  Дим: 44/198/37  ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
8,200ден
КИКИ ГАРДЕРОБЕР Г1
Еднокрилен гардеробер составен од 1 полица, 1 гардеробна шипка. Дим: 44/198/56 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
8,070ден
КИКИ ГАРДЕРОБЕР Г2
Двокрилен гардеробер составен од 1 полица, 1 гардеробна шипка, дебелина на корпус 18мм. Дим: 84/198/56 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
9,899ден
КИКИ ГАРДЕРОБЕР Г23
Двокрилен ормар составен со 1 полица, 3 фиоки, 1 гардеробна шипка. Изработен е од висококвалитетна иверка. Дим: 84/198/56 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
14,339ден
КИКИ ГАРДЕРОБЕР Г2П
Гардероберот е изработен од висококвалитетна иверка со дебелина од 18мм. Составен е од 4 полици, 1 гардеробна шипка. Дим: 84/198/56 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
11,839ден
КИКИ ГАРДЕРОБЕР Г33
Гардероберот е изработен од висококвалитетна иверка, составен е од 4 полици, 3 фиоки,1 гардеробна шипка. Дим: 126/198/56  ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
17,870ден
КИКИ ГАРДЕРОБЕР ГУГ
Гардероберот е аголен, еднокрилен, составен од 5 полици, 3 гардеробни шипки, дебелината на корпусот е 18 мм. Може да биде во бела боја, јасмин, плава, песок боја, маслинесто зелена.  Дим: 86/198/86  ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
13,430ден
КИКИ ГАРДЕРОБЕР ПУГ
Еднокрилен аголен ормар, составен од 5 полици, 2 гардеробни шипки. Може да биде во бела боја, јасмин, зелена, маслинесто зелена, песок боја. Дим: 86/236/86  ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
16,000ден
КИКИ КОМОДА К12
Комодата е составена од 5 полици, 2 фиоки, изработена од висококвалитетна иверка. Дим: 86/134/37  ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
8,299ден
КИКИ КОМОДА К22
Двокрилна комода составена од 5 полици,2 фиоки. Може да биде во бела боја, јасмин, сина, песок и маслинесто зелена боја. Дим: 86/134/37  ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
9,499ден
КИКИ ОРМАРЧЕ ОР12
Ормарчето е составено од 2 фиоки, 1 полица. Дебелината на корпусот е 18мм. Дим: 44/102/37  ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
5,349ден
КИКИ ОРМАРЧЕ ОРК
Еднокрилно ормарче составен од 2 полици, со дебелина на корпус 18 мм. Има можност за избор на бои на корпусот како јасен, бела и буква, исто и избор на бои на крилото: бела боја, јасмин, сина, песок, маслинесто зелена. Дим: 44/102/37  ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
4,300ден
КИКИ ПЛАКАР П1
Плакарот е изработен од висококвалитетна иверка, со дебелина на корпусот 18 мм, составен е од 2 полици, 1 гардеробна шипка. Може да биде во бела боја, јасмин, сина, маслинесто зелена, песок боја.  Дим: 44/236/56  ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
9,559ден
КИКИ ПЛАКАР П2
Двокрилен ормар составен од 2 полици, 1 гардеробна шипка, со дебелина на корпус 18мм. Дим: 84/236/56  ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
11,300ден
КИКИ ПЛАКАР П23
Двокрилен ормар, составен од 2 полици, 3 фиоки, 1 гардеробна шипка. Може да биде во бела боја, сина, маслинесто зелена, песок боја,јасмин. Дим: 84/236/56  ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
15,479ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012