Кревети

Кревети

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
БАМБИ  КРЕВЕТ НА СПРАТ
ДИМЕНЗИИ 205/98/173 ..
15,099ден
Бамби КРЕВЕТ
ДИМЕНЗИИ 204/97/75 ..
6,374ден
ЗАШТИТНА ОГРАДА ЗА КРЕВЕТ OK120 (KIKI)
Димензии (ШxВxД): 120 x 28 x 2 Модерен дизајн наменет за безбедноста на вашиот најмладите. OK120 е посебен елемент, но со KRSP (кревети) доаѓа како стандард оградата. Универзална димензија е да имаат можност за монтажа и KRD (двоен кревет) и KRT90 (ноќевање со таблети). Боја корпус: јасен, ..
1,500ден
КРЕВЕT НА СПРАТ ХЕПИ
Креветот е изработен од оплеменета иверка со дебелина од 25мм  искантирана со АБС кант трака со дебелина од 2мм. Бојата може да биде бела и храст. Димензии: 205 / 95 / 174 ..
15,099ден
Кревет  ХЕПИ КР БОК
Креветот е наменет за детска соба и е изработен така што од едната страна има плоча од иверка која оневозможува контакт на лицето со  ѕидот. Под креветот има простор наменет за вградлива фиока. Бојата може да биде бела и храст. Димензии: 95 / 206 / 63 ..
7,899ден
КРЕВЕТ KRT90 (KIKI)
  Стандард душеци 90x200cm, можност за додавање фиоки или FK80 FK68. * Забелешка: испорачува без душек. Кор Боја: Јасен, Бука, Бела - Боја фронт: Јасен ..
5,590ден
КРЕВЕТ ДУПЛИ KRD (KIKI)
Ова многу практични елементи ви дава неверојатна простор заштеди. Горниот кревет е резервирана за стандардни душек големини 90x200cm. Долна кревет е мобилен (на тркала), малку помал во големина, е наменета за душек 80x190cm. Со FK80 фиока кои можат да функционираат како дополнителен кревет ќе доб..
14,670ден
КРЕВЕТ НА СПРАТ - KRSP (KIKI)
Одредба за монтажа скали на левата или десната страна. Стандарден душек 90x200cm, можност за додавање фиоки FK68 (склопот) или фиоки FK80 како трет кревет. * Забелешка: испорачува без душек. Боја корпус Ash: јасен, бука- Боја фронт: бука ..
15,710ден
КРЕВЕТ НА СПРАТ ХРАСТ
ДИМЕНЗИИ 205/97/175 ..
15,649ден
КРЕВЕТ ХЕПИ КР 90
Креветот е изработен од оплеменета иверка со дебелина од 18мм. Под креветот има простор наменет за вградлива фиока. Бојата може да биде бела и храст. Димензии: 95 / 206 / 72 ..
7,400ден
Кревет ХЕПИ КР120
Креветот се изработува од оплеменета иверка со дебелина од 18мм. Под креветот се наоѓа простор наменет за вградлива фиока. Бојата може да биде бела и храст. Димензии: 126 / 206 / 75 ..
8,620ден
Лежај Дајмонд
Димензии на душекот 90*200 Душекот е од мемори пена Лежајот има простор за одлагање на постелнина ..
15,600ден
ДИМЕНЗИИ 198/95/24 ..
3,279ден
ФИОКА ЗА КРЕВЕТ - FK68 (KIKI)
Димензии (ШxВxД): 74 x 27 x 138 Фиоки за депонирање на постелнина. На компатибилен со KR160, KRD, KRSP и KRT90. * Забелешка: испорачува без душек Боја корпус: јасен и бука - Боја фронт: црна, бука, портокал, киви зелена, јасен, светло жолта, розова, и сина, ..
0ден
ФИОКА ЗА КРЕВЕТ - FK80 (KIKI)
Димензии (ШxВxД): 85 x 27 x 199 Фиока првенствено е наменет за депонирање на постелнина, исто така може да послужи како кревет со душек големина 80x190cm. На компатибилен со KRT90, KRD, KRSP. * Забелешка: испорачува без душек. Боја корпус: јасен, бука и бела - Боја фронт: црна, бука, порток..
3,199ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012