Биро

Биро

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
КИКИ БИРО КС6
Бирото е изработено од висококвалитетна иверка, има 2 фиоки и дебелината на корпусот е 18 мм. Дим: 125/74/60  ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
8,200ден
КИКИ БИРО РС
Работно биро составен од 2 фиоки и мобилар. Дебелината на корпусот е 18мм. Дим: 125/76/60  ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
8,759ден
КИКИ БИРО РС90
Работно биро составено од работна плоча со дебелина 25мм, 3 отворени полици. Дим: 91/75/50  ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!  ..
5,349ден
КИКИ ПЛЕЈ БИРО КС3
Работно биро со 3 фиоки, составена од метална рам конструкција. Дим: 115/75/60 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ! ..
9,899ден
КИКИ ТРИО КОМПЈУТЕРСКО БИРО КС3
Достапно во декор: ТRIO COFFEE или TRIO GREEN. дим: 115/75/60 ..
10,799ден
КИКИ ЏОЈ КОМПЈУТЕРСКО БИРО КС3
Високо квалитетна иверка во комбинација со весели бои кои ќе внесат свежина и радост во просторот на секое дете. дим: 125/75/60 ..
9,890ден
МАТИС БИРО ДИОНИС
ДИМЕНЗИИ 100/55/136 БОЈА: БЕЛА, БУКА, ЦРЕША, ВЕНГЕ ..
4,910ден
МАТИС КОМПЈУТЕРСКО БИРО  АНА 3Ф
ДИМЕНЗИИ 130/60/75 ..
6,189ден
МАТИС ХЕПИ КОМПЈУТЕРСКО БИРО
ДИМЕНЗИИ 100/50/75 ВО БОИ БУКА, ЦРЕША, ВЕНГЕ ..
2,209ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012