Библиотеки

Библиотеки

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Аголна библиотека - UPP (KIKI)
Димензии (ШxВxД): 236 x 37 x 37 Шест полици, висина прилагодување височина единици за складирање обично се користи како крајна елемент на нашата комбинација. Боја корпус: јасен, бука и бела - Боја фронт: бука, ..
4,326ден
Аголна библиотека - UPV (KIKI)
Димензии (ШxВxД): 198 x 37 x 37 Пет полици, висина прилагодување височина гардероби и кабинети, често се користи како последна елемент конфигурации. Боја корпус: јасен, бука и бела - Боја фронт: бука, ..
3,764ден
БАМБИ  ВИТ. Л+Д
Oтворена полица ДИМЕНЗИИ 40/55/205 ..
4,799ден
БАМБИ ВИТ. 2Ф
ДИМЕНЗИИ 40/39/205 ..
5,344ден
Библиотека Квадро
ДИМЕНЗИИ 100/50/196 ..
10,200ден
БИБЛОТЕКА - VS2-94 (KIKI)
Димензии (ШxВxД): 94 x 37 x 25 Виси полиците дека ќе го надополни вашиот животен простор за пријатни спомени. Боја корпус: јасен, бука и бела - Боја фронт: бука, ..
2,445ден
ПОЛИЦА ХЕПИ
ДИМЕНЗИИ 100/32/190 ..
3,885ден
ПОЛИЦА ХЕПИ ПОЛ 100
ДИМЕНЗИИ 100/22/19 ..
1,460ден
ДИМЕНЗИИ: 80/190 ..
5,959ден
ХЕПИ В ПОЛ 40/190
ДИМЕНЗИИ 42/38/190 ..
4,010ден
ХЕПИ КЛ ПОЛ
ДИМЕНЗИИ 80/153 ..
8,649ден
ДИМЕНЗИИ 42/38/153 ..
3,520ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012