Ормари

Ормари

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Гардеробер Лана
Гардероберот е изработен од висококвалитетен медијапан со профилирани рачки. Составен од дел со полици, вградени фиоки , гардеробна шипка. Боја:  сонома со  бели рачки. ..
64,500ден
КАЛЛА ЕВЕРГРИН ОРМАР П4/ЕГ
Четворокрилен ормар со корпус од иверка изработена во боја поларен бор со дебелина  од 2,5цм.Ивици изработени од медијапан во боја слонова коска. Дим: 251/224/58 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!!    ..
42,440ден
КАЛЛА КАН ОРМАР П4/КН
Четворокрилен ормар чие што лице е изработено од медијапан во беж боја. Две внатрешни крила со стакло.Посебна карактеристика на овој плакар се  масивните рачки од резбан медијапан Бојата на корпусот може да биде небраска а лицето во беж боја Soft close или нечујно затвар..
42,550ден
КАЛЛА КОМФОРТ ОРМАР П42/КО
Четворокрилен ормар изработен од иверка со дебелина од 18мм. Дим: 186/225/58. ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!!  ..
30,269ден
КАЛЛА КОМФОРТ ОРМАР П6/КО
Шестокрилен ормар изработен од иверка со дебелина од 18мм. Дим: 278/225/58 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!!  ..
32,200ден
КАЛЛА МОДЕРН ОРМАР П3/М
Трокрилен ормар со фронт изработен од медијапан во беж или бела боја. Корпус изработен од иверка со дебелина од 18мм. Достапни уште во три големини П4(дим: 188/225/56), П5(дим: 233/225/56) и П6(дим: 278/225/56) Дим на трокрилен: 143/225/56 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!!  ..
29,469ден
КАЛЛА ПИАНО ГАРДЕРОБЕР П2/ПН
Изработен е со УВ лак во висок сјај во топла беж боја. Гардероберот се состои од три полици и една гардеробна шипка, хромирана рачка и ногарки кои се подесуваат. Дим: 92/224/56 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!! ..
16,040ден
КАЛЛА ПИАНО ДОДАТЕН ГАРДЕРОБЕР ДП22/ПН
Изработен е со УВ лак во висок сјај во топла беж боја. Гардероберот се состои од една полица и една гардеробна шипка, хромирана рачка и ногарки кои се подесуваат. Гардероберот има две фиоки. дим: 90/224/56   ..
16,729ден
КАЛЛА ПИАНО ДОДАТЕН ПЛАКАР ДП1/ПН
Изработен е со УВ лак во висок сјај во топла беж боја. Гардероберот се состои од три полици и една гардеробна шипка, хромирана рачка и ногарки кои се подесуваат. Овој додатен плакар може да се монтира само на плакарите П1,П2,П22 И ПУГ.  Дим: 45/224/56 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ П..
8,759ден
КАЛЛА ПИАНО ДОДАТЕН ПЛАКАР ДП2/ПН
Изработен е со УВ лак во висок сјај во топла беж боја. Гардероберот се состои од три полици и една гардеробна шипка, хромирана рачка и ногарки кои се подесуваат. Дим: 90/224/56 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!! ..
13,300ден
КАЛЛА ПИАНО ДОДАТЕН ПЛАКАР ДПУГ/ПН
Додатен аголен плакар изработен од УВ лак во беж боја. Плакарот се состои од една голема полица, 5 мали полици и една гардеробна шипка. Овој плакар може да биде додаток на плакарите П1/ПН, П2/ПН и П22/ПН. Дим: 98/102/224/56 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!! ..
22,190ден
КАЛЛА ПИАНО ЛИЗГАЧКИ ПЛАКАР ПК180-ОГ/ПН
Фронтот(лице) и страните на плакарот се лакирани со УВ лак во висок сјај беж боја во комбинација со хоризонтална хромирана лајсна. Плакарот има механизам за меко затварање како и 6 полици и 2 гардеробни шипки. Дим: 182/224/61 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!! ..
39,139ден
КАЛЛА ПИАНО ЛИЗГАЧКИ ПЛАКАР ПК230-ОГ/ПН
Фронтот(лице) и страните на плакарот се лакирани со УВ лак во висок сјај беж боја во комбинација со хоризонтална хромирана лајсна. Дим: 230/224/61 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!! ..
47,790ден
КАЛЛА ПИАНО ЛИЗГАЧКИ ПЛАКАР ПК230/ПН
Фронтот(лице) и страните на плакарот се лакирани со УВ лак во висок сјај беж боја во комбинација со хоризонтална хромирана лајсна. Дим: 230/224/61 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!! ..
44,259ден
КАЛЛА ПИАНО ЛИЗГАЧКИ ПЛАКАР ПК280-ОГ/ПН
Фронтот(лице) и страните на плакарот се лакирани со УВ лак во висок сјај беж боја во комбинација со хоризонтална хромирана лајсна. Дим: 272/224/61 ПОБАРАЈТЕ ГО МЕСЕЧНИОТ ПОПУСТ!!! ..
51,100ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012