Душеци

Душеци

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Душек  Делукс  90*200
Карактеристики и состав: - 28 см Висина - Антибактериско платно 270г/м2 - Херкул жичано јадро 7,3 мм - 16 см - Термо филц од 1000 м2 кој го заштитува штепованиот дел - Антибактериска пресувана темо вата  1800 г/м2 - Странично обвиткани федери со полиуретанска пена 30к..
7,350ден
Душек Crown 90*200
Карактеристики и состав: - висина : 30 см - челична жица  2мм - челична жица на поврзување 1,3 мм - федери на м2 (јадро)  пресник 7,3 / 180 парчиња на м2 - страничен сунѓер 4х6х17 см  С-23 днс /густина - кокос со латекс  1см (од двете страни) - ткае..
10,400ден
Душек Hero 90*200
Карактеристики и состав:+ - Висина ; 23 см - полиуретанска пена HR- 35 днс -воздушни канали изработени со CNC технологија -ткаено платно (organic cotton) - 410 gr/m2  (од двете страни , горна и долна страна) - бела вата (силиконска) 200 гр/м2  (од двете страни , горн..
9,990ден
Душек New Sandwich 90*200
Карактеристики и состав: - висина : 25 см - -полиуретанска пена 22днс / флекси 18 см -воздушни канали изработени со CNC технологија - ткаено платно Алое Вера 320 gr/m2 (од двете страни) - бела вата (силиконска) 200 гр/м2 (од двете страни) -физелин 30  гр/м2 (од двете ..
10,800ден
Душек Елеганс 90*200
Карактеристики и состав: -21 см. висина - Антибактериско платно 230г/м2 - Термо филц  од 1000г/м2 кој го заштитува штепованиот дел - Херкул жичано јадро 7,3 мм - 16 см - Ретекс 18г/м2 -Полистерска бела вата 200г/м2 - Антибактериска пресувана термо вата 1400г/м2&nb..
4,500ден
Душек Релакс Мемори 90*200
Карактеристики и состав:     Мултипокет џебно јадро со 7 зони BodyCare Kovafoam полиуретанска пена Мемори пена антиалергиски силиконизирани влакна поликотон обвивка висококвалитетна обвивка од Olive Oil платно 3Д воздушна трака в..
14,650ден
Душек Eko Meдиум 90*200
Карактеристики и состав:   бонел јадро Kovafoam полиуретанска пена термофилц софт 500гр. термофилц тврд 500гр. платно од врвни европски произведители висина : 22 см   Се изработува во сите димензии. ..
5,450ден
Душек Алмело 90*200
Карактеристики и состав   јадро од BodyCare пена високо еластична HR пена мемори пена 6 цм. поликотон обвивка антиалергиски силиконизирани влакна високо квалитетна навлака од Tencel платно висина; 19 см Беспрекорно чуство како прегратка, ..
16,100ден
Душек Виско Лајн 90*200
Карактеристики: -  30 см висина  -  Мемори пена 65ка од 4 см  -  Антибактериско памучно платно 350 г/м2 - Џебно јадро 5 см - висина 18 см обвиткано со пена од 2 см - Ретекс 50 г/м2 - Полиуретанска пена 0.8см / m2 -  Полиестерска бела вата ..
9,300ден
Душек Голд Флекс 90*200
Карактеристики и состав: - висина : 21 см - -полиуретанска пена 22днс / флекси 18 см - ткаено платно 250 gr/m2 (од двете страни) - бела вата (фибер влакна ) 100 гр/м2 (од двете страни)  - полиуретанска пена 0.8..
4,990ден
Душек Дрим Лајф 90*200
Карактеристики и состав:   Kovafoam ultraflex еластична пена Kovafoam полиуретанска пена 3Д воздушна трака Полиокотон обвивка антиалергиски силиконизирани влакна висококвалитетна обвивка од платно од врвни европски произведители висина : 23 см ..
8,200ден
Душек Дример 90*200
Карактеристики: - 34 см висина  - Антибактериско платно со сребрени конци 350 г/м2 - Јадро од џебни федери 5 см - 16 см висина обвиткано со 2 см полиуретанска пена  - Ретекс  30 г/м2 - Полиестерска вата 300 г/м2 - Антибактериска памучна вата 1800 г/м2  ..
10,560ден
Душек Еколукс Дрим  - 90*200
Карактеристики и состав :   бонел јадро Kovafoam полиуретанска пена термо филц софтен 1000гр. термофилц тврд 500гр. термофилц софтен 500 гр. 3Д воздушна трака висококвалитетна обвивка од Bamboo платно висина ; 26 см..
7,000ден
Душек Зеолит Дрим 90*200
Карактеристики и состав   јадро од Polyflex Kovafoam пена полиуретанска пена збогатена со зеолит антиалергиски силиконизирани влакна поликотон обвивка обвивка од Tencel платно висина : 20 см Зеолитот е силикатен минерал. Зеолитот во организмот ..
7,500ден
Душек Игло Дрим 90*200
Карактеристики и состав : 3Д профилирана aqua memory пена јадро од Polyflex Kovafoam пена антиалергиски силиконизирани влакна поликотон обвивка Висококвалитетна прекривка од CoolMax навлака висина : 21 см Душекот Игло Дрим е еден од луксузната серија на..
10,000ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012