Гарнитури за надвор

Гарнитури за надвор

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Mаса на склопување
-Масата се склопува во куфер. -Димензии  180*75*74 ..
3,330ден
Клупа на склопување
- Се склопува во куфер -Димензии 182*28*44 ..
2,580ден
Лулашка 01
..
12,989ден
Лулашка 02
..
15,899ден
Маса + 4 стола
..
4,800ден
Маса Декор + 6 стола
..
8,500ден
МАСА КВАРТЕТ + СТОЛ ФУТУРА
Дим на маса: 95/95 Цена на маса: 4550ден Цена на стол(1 број) =1300ден ..
0ден
Маса круг на склопување
-Димензии Ф=80  h=110 ..
2,650ден
Маса на склопување.
-Масата се склопува во куфер -Димензии  120*59*74 ..
2,650ден
Маса Ратан + 4 стола
..
6,200ден
МАСА ХАРМОНИ + СТОЛ ХАРМОНИ Р
Дим  на маса: 161/95 Цена на маса: 9.750ден Цена на стол(1 број) : 3.050ден ..
0ден
Сет 03  - маса + 4 фотелји
..
16,599ден
Сет 03 - маса + 4 фотелји
..
16,599ден
СЕТ 1+2 НА РАСКЛОПУВАЊЕ
Дим на маса: ф75 Столчињата и масата се собираат! ..
7,999ден
СЕТ АНАСТАСИЈА МАСА + 6СТОЛА
Дим: 180/100 ..
35,499ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012