Пегли

Пегли

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
black&decker xt1800
1800 W, работната плоча е од нерѓосувачки материјал, дополнително прскање, автоматско чистење, термостат, осигурувач ..
2,399ден
BRAUN SI 2010 MJ
•Пегла на пареа •Јачина 1400W •Ударна пареа 45gr/min •Нелеплива грејна плоча •Систем против бигор ..
1,599ден
ELMA CESAR TP001B
      ​ПЕГЛА   Железо ELMA TP001 Тип Суво пеглање Моќност 240W Боја Инокс / Црна боја Грејач плоча Инокс Маса 1.5KG Други ниски температури (најлон, свила) средна температура (свила, волна) висока температура (памук, платно) ..
1,900ден
GORENJE SIH 1800BT
Моќност на грејачот: 1.800 W Perfect Glide површина за пеглање Систем против создавање на бигор Вертикално перење Можност за суво пеглање Аналогно Интензивно испуштање на пареа: 17 g/min Испуштање на пареа одеднаш: 40 g/min Функција прскање Долев..
1,550ден
GORENJE SIH 2200BC
Моќност на грејачот: 2.200 W Систем против создавање на бигор Систем против прокапување Функција самочистење Вертикално перење Можност за суво пеглање Аналогно Интензивно испуштање на пареа: 22 g/min Испуштање на пареа одеднаш: 60 g/min Функција ..
1,850ден
GORENJE SIH 2200BC
Моќност на грејачот: 2.200 W Систем против создавање на бигор Систем против прокапување Функција самочистење Вертикално перење Можност за суво пеглање Аналогно Индикатор на температура Интензивно испуштање на пареа: 22 g/min Испуштање на пареа одеднаш..
1,650ден
GORENJE SIH 2200PS
Моќност на грејачот: 2.200 W Ultra Steel (Инокс) Систем против создавање на бигор Систем против прокапување Функција самочистење Вертикално перење Можност за суво пеглање Аналогно Интензивно испуштање на пареа: 22 g/min Испуштање на пареа одеднаш:&nbs..
1,850ден
GORENJE SIH 2200TC
Карактеристики: Моќност на Пеглата : 2.200 W Интензивно испуштање на пареа: 22 g/min Испуштање на пареа одеднаш: 80 g/min Систем против создавање на бигор Систем против прокапување Функција самочистење Функција прскање Вертикално перење Можност з..
1,880ден
GORENJE SIH 2600BSS
Моќност на грејачот: 2.600 W Ultra Steel (Инокс) Систем против создавање на бигор Систем против прокапување Функција самочистење Вертикално перење Можност за суво пеглање Аналогно Интензивно испуштање на пареа: 30 g/min Испуштање на пареа одеднаш:&nbs..
2,550ден
GORENJE SIH2600YC
Моќност на грејачот: 2.600 W Систем против создавање на бигор Систем против прокапување Функција самочистење Вертикално перење Можност за суво пеглање Аналогно Индикатор на температура Интензивно испуштање на пареа: 30 g/min Испу..
2,650ден
MAX AT3351
Пегла MAX AT 3351 со карактериситики: - Моќност: 2600w - Керамичка навлака на плоча - Систем против капење, самочистење - Пеглање со или без пареа - Зафатнина на резервоар 370мл ..
1,199ден
MAX AT3368
Пегла MAX AT 3368 со карактериситики: - Моќност: 2600w - Керамичка навлака на плоча - Систем против создавање на каменец - Систем против капење, самочистење - Вертикално испуштање на пареа - Пеглање со или без пареа - Зафатнина на резервоар 370мл - Кабел со должина од 1,5м ..
1,199ден
PHILIPS GC1436/20
Philips GC1436/20 • Пегла на пареа • Боја Сино Бела • 2000W • регулирачка пареа 25г/мин • ударна пареа 100г/мин • Anti-Calc • Drip stop system • Spray • Нелеплива подлога • вертикално пеглање • функција за самочистење • удобна рачка • 220мл резервоар за вода ..
2,099ден
PHILIPS GC2042/40
Philips GC2042/40 • Пегла на пареа • Боја Виолетова • 2100W • регулирачка пареа 35г/мин • ударна пареа 100г/мин • Anti-Calc • Anti-Drip • Spray • Керамичка плоча • функција за самочистење • вертикална пареа • Еко функција • удобна рачка • 270мл резервоар за вода &n..
2,699ден
PHILIPS GC4511/40
Philips GC4511/40 • Пегла на пареа • Боја Црвена • 2400W • регулирачка пареа 45г/мин • ударна пареа 180г/мин • Anti-Calc • Anti-Drip • Spray • SteamGlide Plus нелеплива плоча • функција за самочистење • вертикална пареа • Еко функција • удобна рачка • ECO setting: 20% ..
4,599ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012