Пекач за леб

Пекач за леб

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
GORENJE BM1200BK
Апарат за печење леб Програма за леб без глутен Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи Функција за одржување на топлината Број на садови за печење леб: 1 Број на oднапред дефинирани програми: 12 Продолжено печење и по прекин на електрична енергија..
4,990ден
GORENJE BM900AL
Апарат за печење леб Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи Функција за одржување на топлината Број на садови за печење леб: 2 Број на oднапред дефинирани програми: 12 Продолжено печење и по прекин на електрична енергија Функција за одржување на т..
6,950ден
GORENJE BM900BKC
Апарат за печење леб Програма за леб без глутен Сад кој се отстранува премачкан со керамички слој Функција за одржување на топлината Број на садови за печење леб: 1 Број на oднапред дефинирани програми: 15 Продолжено печење и по прекин на електрична енергија ..
4,490ден
GORENJE BM900WII
ПЕКАЧ ЗА ЛЕБ ГОРЕЊЕ   Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи Број на садови за печење леб: 1 Големина на лебот: 2 Избор на големина на лебот: 750 - 900 g Број на oднапред дефинирани програми: 15 Програма за растење на тестото ..
4,190ден
Rohnson R-294
Tехнички карактеристики   • Mоќност 600 W • Капацитет 600-950 g • 1 тесто кука • Функција за да ја прилагодите кората на лебот • Одложен старт • Дисплеј • Програвам за Џем • Индивидуална програма • Програма за одржување на константна температура за 60 ..
4,799ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012