Лична нега

Лична нега

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Philips HC3400
Машинка за стрижење Philips HC3400 • Боја Црна • Жичана употреба • Должина од 0.5-23мм • Самоостречки сечива • Без потреба од подмачкување ..
1,800ден
АПАРАТ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА 7976
Напојување: на батерии; Вклучени се две батерии; Кружен отстранувач на влакна; Додатен дел за груби површини Модерен дизајн; Ергономска рачка; On/Off прекинувач Наменет за чистење туфки од ткаенини, облека, ќебиња, драпери... ..
459ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012